DİĞER HABERLER

Rüştü Reçber corona virüse yakalandı! Destek mesajı yağdı

Bir zamanlar Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta kalecilik yapan ve önemli başarılara imza atan Rüştü Reçber corona virüse yakalandı. Tecrübeli file bekçisinin corona virüsüne yakalandığını eşi Işıl Reçber duyurdu. Rüştü Reçber'e sevenleri tarafından destek mesajı yağdı.

Rüştü Reçber corona virüse yakalandı! Destek mesajı yağdı

Hem A Milli Takım hem de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta önemli başarılara imza atan kaleci Rüştü Reçber corona virüse yakalandı. Rüştü Reçber'in corona virüse yakalandığını eşi Işıl Reçber duyurdu.

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in corona virüs testinin pozitif çıkması futbolseverleri bir hayli üzdü. Şimdi de bir zamanların efsane kalecisi Rüştü Reçber'in corona virüs testinin pozitif çıkması futbol dünyasında üzüntüyü iki katına çıkardı.

Rüştü Reçber'in COVID 19 yani corona virüs testinin pozitif çıktığını eşi Işıl Reçber şu sözlerle duyurdu;

"Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü'yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin .

Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri.Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır.

Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok.Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak.Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek..Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli....#sengüçlüsünRR"

Rüştü Reçber'e destek mesajı yağdı

Tecrübeli file bekçisinin eşi Işıl Reçber kötü haberi paylaşır paylaşmaz geçmiş olsun ve destek mesajları yağmaya başladı. Rüştü Reçber için gelen destek mesajları kendisine moral oldu.

Spor dünyası bu kötü habere sessiz kalmadı

EROL BULUT:

"Yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan eski takım arkadaşım Rüştü Reçber'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum."

ERTUĞRUL SAĞLAM:

"Çok geçmiş olsun Rüştü kardeşim, acil şifalar diliyorum."

NİHAT KAHVECİ:

"Tekrardan böyle sarılacağız inşallah. Kaptanım büyük geçmiş olsun"

ARDA TURAN:

"Kaptan geçmiş olsun en yakın zamanda sağlığına kavuşacaksın, dualarımız seninle"

YUKATEL DENİZLİSPOR

#BirlikteBaşaracağız ve yine aynı coşkuyla tekrar sarılacağız. Biliyoruz ki sen yaparsın kaptan. Sağlığına kavuşman dileğiyle, Geçmiş Olsun Rüştü Reçber."

Barcelona da Rüştü Reçber'i unutmadı

Rüştü Reçber'e bir destek de Barcelona'dan geldi. Barcelona başarılı file bekçisi için "Geçmiş olsun Rüştü. Seni çok seviyoruz ve Barcelona olarak yanındayız" mesajı yayınladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER