BASKETBOL

Rudy'nin Hidayet kızgınlığı

Hidayet’in Portland’a gitme olma olasılığının bu takımda forma giyen İspanyol basketbolcu Rudy Fernandez’i kızdırdığı iddia edildi.

Rudy'nin Hidayet kızgınlığı

Türk basketbolcu Hidayet Türkoğlu’nun NBA takımlarından Portland Tlair Blazers’a transfer olma olasılığının bu takımda forma giyen İspanyol basketbolcu Rudy Fernandez’i kızdırdığı iddia edildi.

El Mundo Deportivo ve AS gibi İspanyol spor gazeteleri, Hidayet’in Portland’a transfer olmak için görüşmelere başlamasını, "Hido’nun Portland’a gitmesi Rudy’i geri dönmeye zorluyor. Sinirlenen Rudy, Avrupa kapılarını açıyor" diye yorumladı.

İspanya milli takımının da oyuncusu olan Rudy Fernandez ise basına yaptığı açıklamada, "Türkoğlu ile birlikte, 2 kişinin oynadığı mevkide oyuncu sayısı 6 olacak. Bu, bende, takımın bana yer vermeyeceği düşüncesini doğuruyor. Ben daha fazla öne çıkabilecek biri olduğumu gösterdim. Şimdi Portlandlı yöneticilerden açıklama isteyeceğim" dedi.

"Dünyanın en iyi liginde oynayabileceğimi gösterdim" diyerek, NBA’den memnun olduğunu dile getiren Rudy, "Ama bana dakika vermezlerse hiçbir şey gösteremem. Ve elimde havlu ile kulübede oturmak istemiyorum. Geçtiğimiz sezondan daha iyisini yapabilirim ama Avrupa’da kötü bir opsiyon veya geri adım olmaz" şeklinde devam etti.

Rudy ile CSKA, Real Madrid, Barcelona, Olympiakos gibi kulüplerin ilgilendiği iddia ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER