DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo Serie A'daki 10 takımdan daha fazla kazanıyor

Serie A takımlarından Juventus'ta yılık 31 milyon euro kazanan Ronaldo, ligdeki 10 kulübün yıllık futbolcu maaşları giderini geride bıraktı.

Ronaldo Serie A'daki 10 takımdan daha fazla kazanıyor

İspanyol temsilcisi Real Madrid ile kazandığı başarıların ardından, yaz transfer döneminde 117 milyon euro bonservis bedeliyle Juventus'a giden Portekizli yıldız Ronaldo, yeni takımında henüz fileleri havalandıramasa da kazandığı maaşla gündeme oturdu.

ÜLKEDE EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCU

İtalyan basınında yer alan habere göre, Juventus'ta yıllık 31 milyon euro kazanan 33 yaşındaki Ronaldo, ülkede en fazla maaş alan futbolcular listesinin zirvede bulunuyor.

Ronaldo

10 TAKIMIN FUTBOLCULARINDAN DAHA FAZLA ÜCRETİ VAR

Ronaldo, ligde mücadele eden Atalanta, Cagliari, Chievo, Empoli, Frosinone, Genoa, Parma, Sassuolo, Spal ve Udinese'nin bir yılda futbolcularına yaptığı ödemenin toplamından fazla kazanacak.

Portekizli futbolcuyu yıllık 9,5 milyon euroluk kazancıyla Juventus'tan Milan'a transfer olan Arjantinli Gonzalo Higuain izlerken, Liverpool'dan Juventus'a giden Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can da 5 milyon euroluk geliriyle listede yer aldı.

Ronaldo

3 MAÇTA GOLÜ YOK

Sezona Chievo, Lazio ve Parma galibiyetleriyle üçte üç yaparak başlayan Juventus'ta, Ronaldo tüm maçlarda forma giymesine karşın, henüz gol atamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER