TRABZONSPOR

Rıza Çalımbay: Taraftar bağırıyor diye Sosa'yı oynatmam!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sosa'nın oynatılmasını isteyen bordo-mavili taraftarlara mesaj yolladı.

Rıza Çalımbay: Taraftar bağırıyor diye Sosa'yı oynatmam!

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Süper Lig’in 20’nci haftasında sahasında Göztepe ile oynayacakları karşılaşma öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

TARAFTAR İSTİYOR DİYE OYNATMAM: Fenerbahçe maçında taraftarların Sosa tezahüratlarından dolayı oyuna alındığı yönündeki iddialarla ilgili de konuşan Çalımbay, "Hayatta taraftar ya da başkasının söylemleriyle oyuncuyu kadroma alıp, oyuncu oynatmak gibi bir şey aklımdan geçmez, mümkün değil. Ne gerekiyorsa orada ben yaparım. Seyirci bağırdı diye öyle bir şey olması mümkün değil. Bu benim karakterime, kişiliğime uymaz. Neye ihtiyacımız varsa onu yaparız. Sosa'nın kendisiyle de konuştum. Sosa ile ilgili sorunumuz yok. İyi, hazır olduktan sonra görev veririz. Kendisine 'hazır olmadığını, oynatmayacağımı' söyledim" dedi.

Konyaspor taraftarından Afrin koreografisi

KİMSEYLE PROBLEMİMİZ OLMAZ: Rıza Çalımbay, "15-20 gün sezon başı gibi antrenman yaptırmamız gerekiyordu. Fizik olarak iyi duruma gelmesi gerekiyordu. Biz o durumunu bekledik. Konya maçından önce kendisini çağırdım ve çok iyi durumda olduğunu, bundan sonra oynayacak duruma geldiğini söyledim. Bunu kendisi de kabul etti ve Sosa'yı oynatmaya başladık. Belki şimdi 90 dakikada oynayacak. İyi olursa buraya faydası olur. Seyirci bağırdı, gazete yazdı diye oyuncu almam mümkün değil. İsmi de önemli değil. Kim olursa olsun ihtiyacımız varsa oynatırım. Burada biz yaşıyoruz, biz görüyoruz. Hiç kimseyle de, oyuncuyla da problemim olmaz. Olursa zaten huzur olmaz" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER