SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den flaş Şenol Güneş yorumu!

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Akhisarspor - Beşiktaş karşılaşmasının ikinci yarısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den flaş Şenol Güneş yorumu!

NTV'de yayınlanan spor programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Akhisar - Beşiktaş maçına dair değerlendirmelerde bulunurken, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in o açıklamaları;

"Beşiktaş taraftarı takımını yalnız bırakmamalı"

"Bu kural hatası Beşiktaş'ın ve Ljajic'in oyununu gölgeleyemez. Kalan 16 maçın dokuzunu Vodafone'de oynayacak Beşiktaş. Ljajic'in performansı, Burak'ın performansı özellikle Dorukhan'ın çıkışı, Miran'ın gelişi...Ziraat Türkiye Kupası'nda yoksun, Avrupa'da yoksun ve artık sadece lig var. Taraftarlar bu takımın peşinde olmaları lazım ki bugün de takımları kazandılar.

Akhisarspor ise diplerde. Bugün küme düşme potasındalar ama öyle bir futbol oynandı ki bugün çok zor bir lig bekliyor bizi."

"Gökhan Gönül canlandı, Caner ve Karius'ta iyiydi"

Gökhan iyi bir kulüpte onuyor. Hemen sağ bek oyuncusu aranmaya başladı Gökhan canlandı. Beşiktaş taraftarıda benimsedi onu. Caner de uzun yıllardır Beşiktaş'ta oynuyormuş gibi. Karius da bugün olağanüstü toplar çıkarmadı ama çıkışları ve açıları iyi kapatması açısından iyiydi bugün. Ona da güven geldi. İyi zeminde, Beşiktaş'ın forması klası ve oyunu skora getirmesi ve Şenol Güneş'in 300. galibiyetini de tebrik ederiz.

"Beşiktaş'ın Burak'a ihtiyacı var"

Günümüz futbolunda artık ben şu takımlıyım demek zorunda değil oyuncular. Burak Yılmaz ile Beşiktaş taraftarı arasında problem olmaz. Yarın öbür gün gol atmaya başladı mı bunlar unutulur. İki Fikret beyin Beşiktaşlılığını ispatlamasına gerek yok. Bu tür tartışmalar Burak'ı ilk maçlar olumsuz şekilde etkileyebilir. Beşiktaş'ın Burak'a ihtiyacı var. O da karakterini ortaya koyup kulübüne, formasına saygılı olacak. Yarın öbür gün milli takıma faydası olur. Top Burak'ta. Top daha önce Quaresma'daydı.

Şenol Güneş Akhisar maçındaki kural hatası ile ilgili konuştu

"Beşiktaş'ta tartışılacak en son isim Şenol Güneş olmalı"

Caner Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş. Gökhan'da yumurta misali oluyor. Sık Gökhan kendini. Sen değerli bir oyuncusun. Taraftar da sana sahip çıkıyor. Şartlar Şenol Güneş'i zorluyor evet. Sürekli takımda bir sirkülasyon oluyor. Atiba, Oğuzhan olmasına rağmen o gitti formayı Dorukhan'a verdi. Hocasını da mahcup etmedi. Ama bugün Şenol Güneş, hala Beşiktaş kulübünde tartışılıyor. En son tartışılacak isim bence. Sürekli sirkülasyon olan bir kulüpte teknik direktörlük görevi yapıyor. 2 yıl şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılar elde etmiş bir isim Şenol Güneş.

Yorumlar
TREND HABERLER