SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Cüneyt Çakır'a: O zaman hakem değilsin

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Sivasspor maçını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Cüneyt Çakır'a: O zaman hakem değilsin

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Galatasaray-Sivasspor maçı 4-2 sona erdi. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, mücadeleyi NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"VAR futbola Messi gibi geldi, fark yarattı. VAR'a giden hakemlerin %90'ı dolu gelirler, ararsan bulursun çok olur. Dün Kasımpaşa - Beşiktaş maçında aradı, bir kol buldu. Galatasaray'ın penaltısı sonuçta penaltı, ayağına deydiyse, tartışmam.''

'Kafamızın takıldığı bir pozisyon var'

"Galatasaray'ın attığı 2. golün başlangıcında sol bekte el var mı yok mu kafamızın takıldığı bir pozisyon var. O pozisyon da gitti korner oldu. Korner de döndü gol oldu. Bunlar VAR için önemli. Belki yarın öbür gün, kornere gidince de bakılacak."

Galatasaray - Sivasspor maçının golleri ve geniş özeti

'O zaman hakem değilsin'

VAR ile ilgili değerlendirmelerinde dün oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş maçına da değinen Dilmen, Cüneyt Çakır'ı eleştirdi ve ''O pozisyonda penaltıyı görmüyorsan o zaman hakem değilsin'' diye konuştu.

'Galatasaray'ın kadrosu Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosundan iyi'

Feghouli, Fatih Terim'i mahçup etti. Fazla görev vermiyordu. Görev verdi, mahçup etmedi diyoruz ama Fatih Terim'in hata yaptığını, Feghouli gösterdi. Galatasaray'ın kadrosu, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın mevcut kadrosundan daha iyi. Başakşehir'e en yakın kadro, Galatasaray'ın kadrosu.

'3 büyükler böyle olacağını bilse...'

3 büyüklere baktığımızda, santrforlar arasında en çok gol atan oyuncu, yine Eren Derdiyok ama Galatasaray 1 forvet alacak, belli.

3 büyükler böyle olacağını bilse, kapıya yatar ve video hakem kararını çıkarttırmazdı.

Yorumlar
TREND HABERLER