MİLLİ TAKIM

Rezalet İzlanda basınında! Bakın ne dediler

A Milli Futbol Takımı'na İzlanda'da pasaport kontrolü ve arama sırasında büyük saygısızlık yapılırken Emre Belözoğlu'nda tuvalet fırçası uzatıldı. Skandal hareket İzlanda basınında da yer aldı.. Bakın İzlanda basını skandalı nasıl gördü!

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Rezalet İzlanda basınında! Bakın ne dediler - Sayfa 1

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile yarın yapacağı maç için gece saatlerinde bu ülkeye geldi ve büyük bir skandal ile karşılaştılar.. Milli Takım kafilesi saatlerce bekletildi.. Bu da yetmezmiş gibi bir taraftar Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzattı..

Rezalet İzlanda basınında! Bakın ne dediler - Sayfa 2

Mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzattı: Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz, havalimanı çıkışında yaşananlara tepki gösterirken bir başka skandal Emre Belözoğlu'nun açıklama yaptığı esnada gerçekleşti. İzlandalı bir taraftar, açıklama yaptığı sırada Emre Belözoğlu'na, mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzattı.

Rezalet İzlanda basınında! Bakın ne dediler - Sayfa 3

Tepkiler çığ gibi: Ülke basını da bu rezaleti haber yaptı. İzlanda basınında Fotbolti, Emre Belözoğlu'na fırça uzatan İzlandalı kişinin Türkler tarafından büyük tepki gördüğünü yazdı.

Rezalet İzlanda basınında! Bakın ne dediler - Sayfa 4

Türkler tarafından sayısız tehdit içerikli mesaj aldığı belirtildi: Haberde, Gretarsson'un havaalannında Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan şahsın olduğu zannedilip Türkler tarafından sayısız tehdit içerikli mesaj aldığı belirtildi.