BEŞİKTAŞ

Quaresma ülkesi Portekiz’e gitti!

Beşiktaş'ta sol ayak bileği iç yan bağında kısmi yırtık belirlenen Quaresma tedavi için ülkesi Portekiz’e gitti.

Quaresma ülkesi Portekiz’e gitti!

Süper Lig’in 27. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmana ısınma hareketleri ve istasyon koşularıyla başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman dar alanda pas, tam sahada oynanan çift kale taktik maçı ve şut çalışmasıyla sona erdi.
 
Siyah-beyazlı ekip öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a, oradan da kara yoluyla Rize’ye giderek kampa girerken sakatlıkları bulunan Ricardo Quaresma ve Adriano kadroya alınmadı. Sol ayak bileği iç yan bağında kısmi yırtık belirlenen Quaresma tedavi için ülkesi Portekiz’e gitti. Kulüp sitesinden koltuk değnekli fotoğrafı paylaşılan tecrübeli futbolcunun, Medipol Başakşehir maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Adale ağrıları bulunan Adriano’nun tedavisine ise İstanbul’da devam edildiği bildirildi. 
 
Bu arada sakatlığı düzelen Nicolas Isimat Mirin kadroya dahil edildi. Atiker Konya ve Göztepe maçlarında forma giyemeyen Fransız stoperin bugün yedek soyunması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER