SÜPER LİG

Pereira'dan Van Persie savunması

Van Persie ile kriz yaşayan Vitor Pereira, kendisini sportif direktör Giulliano Terranoeo'ya savundu. İşte Pereira'nın açıklamaları...

Pereira'dan Van Persie savunması

Portekizli teknik adam, Van Persie krizinde sergilediği tutumun gerekçelerini sportif direktör Terraneo'ya anlattı.  

İlk vazifesinin takımda adaleti sağlamak olduğunu belirtti 'Formda bir ismi kesip ona forma verseydim diğerlerinin güvenini kaybederdim' dedi. 

Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından camiada teknik direktör Vitor Pereira'ya yönelik eleştiri sesleri yükselmeye başlamıştı.

Bugün'ün haberine göre; Hal böyleyken sportif direktör Giulliano Terranoeo geçtiğimiz günlerde Portekizli teknik adamla takım içinde yaşanan sorunlar hakkında kapsamlı bir görüşme gerçekleştirmişti. Herkesin neler konuşulduğunu merak ettiği toplantıyla ilgili önemli detaylara ulaşıldı.

“O büyük bir futbolcu”

Buna göre ikili zirvenin ana konusu yedek kalmayı sorun eden ve Pereira ile sorun yaşayan Van Persie'ydi. Terraneo, Pereira'ya olayın neden kriz boyutuna taşındığını sorarken tecrübeli teknik adamın "Ben öncelikle oyuncularıma karşı adil olmak zorundayım" yanıtını verdiği öğrenildi.  

Persie'nin takımın en önemli yıldızlarından biri olduğunu kabul eden Pereira'nın "O elbette çok büyük bir futbolcu ancak form durumu istediğim seviyede değildi. Hal böyleyken formda bir ismi kesip ona forma verseydim diğer oyuncuların saygısını ve güvenini kaybederdim. Zaten ondan maksimum faydayı sağlamak için de yeterli süreyi veriyorum" dediği bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER