BASKETBOL

Penny Taylor bu yüzden ayrılmış

Taylor'ın dopingli çıkan Taurasi'nin ardından sarı lacivertli takımdan ayrılmasının altından çok önemli bir sebep yattığı ortaya çıktı.

Penny Taylor bu yüzden ayrılmış

Fenerbahçe kadın basketbol takımının yıldız ismi Penny Taylor'ın dopingli çıkan Diana Taurasi'nin ardından sarı lacivertli takımdan ayrılmasının altından çok önemli bir sebep yattığı ortaya çıktı.


Sezona büyük hedeflerle başlayan, ligde şampiyonluğun yanı sıra Avrupa'da Final-Four hedefleyen Fenerbahçe, önce Diana Taurasi'nin doping şokuyla sarsıldı.

Medyaspor'dan Oğuz Yenihayat'ın haberine göre; Doping şokunu üzerinden atamayan sarı lacivertli kulüp, bu olayların ardından Avustralyalı yıldız Penny Taylor'ın takımdan ayrılmak istemesiyle zor günler yaşadı.

Birlikte olduğu Taurasi'nin takımdan ayrılmasının ardından her fırsatta mutsuz olduğunu dile getiren, Eskişehir'de düzenlenen All-Star karşılaşmasında da kendi isteğiyle organizasyona katılmayacağını belirten Penny Taylor'ın sanıldığı gibi sadece Diana Taurasi için değil annesinin rahatsızlığından dolayı takımdan ayrıldığı ortaya çıktı.

Amansız bir hastalığa yakalanan Dena Noble'yi (Penny Taylor'un annesi) yaklaşık 2 senedir göremeyen ve Diana Taurasi'nin de takımdan ayrılmasının ardından İstanbul'da zor günler geçiren yıldız basketbolcu, son maçına çıktıktan sonra eşyalarını topladı ve Avustralya'nın yolunu tuttu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER