FENERBAHÇE

Ortaya çıktı! Aykut Kocaman'dan hakeme isyan!

2 maçlık galibiyet serisi Akhisar deplasmanında sona eren, daha da önemlisi iki tartışmalı kırmızı kartla iki önemli oyuncusunu yitiren Fenerbahçe'de, hakem öfkesi var.

Ortaya çıktı! Aykut Kocaman'dan hakeme isyan!

Fenerbahçe'de öfke dinmiyor. Akhisarspor yenilgisi sonrası soluğu iki kırmızı çıkartan Bülent Yıldırım’ın yanında alan Kocaman, “Bu kartla niyetini açık bir şekilde gösterdin” sözleriyle isyan etti.

Sözcü'nün haberine göre; Maçın ardından soluğu Bülent Yıldırım'ın yanında alan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın söyledikleri ortaya çıktı. Kocaman, Yıldırım'a, “Ne gördün de kırmızı kart verdin çok merak ediyorum” diye isyan etti. Tecrübeli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı: “Bu kadar kolay kırmızı kart gösterilmez. Oyuncu topa müdahale ediyor, kesinlikle art niyetli bir hareketi yok. Maç boyunca zaten ‘Bir şeyler yapabilir miyim' diye arıyordun, bu kartla niyetini açık bir şekilde gösterdin.”

Aykut Kocaman o ismi uyaracak



BU FUTBOL BİZE YAKIŞMADI’
Aykut Kocaman, maçın ardından yayıncı kuruluştan görüntüleri de tekrar tekrar izledi, tepkisi dinmedi. Kocaman'ın, “Alper'in topa müdahalesi net bir şekilde gözüküyor. Bu harekete nasıl kırmızı kart verilir” sözleriyle isyan etti. Başarılı teknik adamın futbolcularına da bir çift sözü vardı. Kocaman, soyunma odasında, “Hepiniz çok istekliydiniz. Bu da takım oyunundan uzaklaşmamıza neden oldu. Takımı kurtarma adına oyunu tamamen bireyselleştirdiniz. Bu nedenle pozisyon kayıpları yaşadık. Sahada sergilediğimiz futbol F.Bahçe'ye yakışmadı. Oyun disiplinini kaybettiğinizde neler olduğunu gördük” diye konuştu.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a uyarı


‘HERKESİ YENEBİLİRİZ AMA…’
Kocaman, yöneticilerle de durum değerlendirmesi yaptı. Hakem yönetimlerinden yana şikâyetini bildiren Fenerbahçe hocası, bu konuşmada ise oyuncularına sahip çıktı. Kocaman, “Bu takım son derece güçlü ve kaliteli oyunculardan kurulu. İlerleyen zamanda daha iyi olacak. Her takımı yenebilecek güce ve kapasiteye sahibiz ama hakemleri yenme şansımız yok. Ne yazık ki hakemler skorları belirliyor” diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER