AKHİSAR

Okan Buruk'tan Tudor'a çok sert sözler

Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk açtı ağzını yumdu gözünü! Galatasaray maçının ardından Igor Tudor için öyle sert açıklamalar yaptı ki...

Okan Buruk'tan Tudor'a çok sert sözler

Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk, 4-2 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü.

Buruk, sarı kırmızılıların Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor ile ilgili sert ifadeler kullandı.

İşte Okan Buruk'un maç sonu açıklamaları : Seyirciden korkan hakeminin maç yönetmemesi gerek, Beşiktaş maçında da aynısı oldu. İngiltere'de olsa Yasin ceza bile alabilirdi.

Okan Buruk tribüne gönderildi

Hakem, bu oyunu nasıl bozabilirim diye düşündü ve bir oyuncuyu kırmızı kartla dışarıya attı. Yabancı hakemler gelsin dediğimde kızıyorlar.

Ben bir insan olsam, insan olmak çok önemlidir.. İnsanları insan yerine koymak çok önemlidir. Ben bugünkü adaletsizlikten dolayı çok üzgünüm. Igor Tudor maç boyu bana konuştu. Bu kadar vasıfsız bir adam Galatasaray'da çalışıyorsa. 2. sınıf bir teknik adam!

Okan Buruk

Okan Buruk'un tribüne gönderilmesi nedeniyle ilgili yardımcısı İrfan Saraloğlu'da yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

İşte Saraloğlu'ndan açıklamalar : "İnsan bazen oyunun akışında pozisyonları iyi değerlendiremiyor ama şimdi seyrettiğim kadarıyla Lopes'in pozisyonunda kırmızılık bir şey yok."

"Bizi üzen sadece maçı kaybetmek değildi. Maça bizim kadar iyi hazırlanmayan bir hakem kadrosu vardı. Okan Hocamızı dışarı atmak kolay. "Çık dışarı, attım seni" dersiniz atarsınız ama neden attığınızı çok iyi bilmeniz gerekiyor."

"Galatasaray'ı da tebrik etmek lazım ama hakemlere ihtiyaçları olmadan kazanabilecekleri çok maçları vardı."

Igor Tudor'dan o tepkilere yanıt

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER