DÜNYADAN FUTBOL

Oğuzhan Özyakup'tan Feyenoord'da muhteşem başlangıç

Süper Lig'in ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Feyenoord'a giden Oğuzhan Özyakup muhteşem bir başlangıç yaptı. Oğuzhan Özyakup, Hollanda takımı Emmen ile olan mücadelede ikinci dakikada gol atan isim oldu.

Oğuzhan Özyakup'tan Feyenoord'da muhteşem başlangıç

Siyah beyazlı kulübün son iki sezonda yaşadığı performans kaybı nedeniyle gözden çıkarılan Oğuzhan Özyakup, sezon sonuna kadar kiralık olarak Feyenoord'un yolunu tutmuştu. Eredivise'nin 21. haftasında oynanan Emmen karşılaşmasına 11'de başlayan Özyakup, mücadelenin 2. dakikasında takımını 1-0'a öne geçiren isim oldu.

Advocaat ve öğrencileri mücadeleyi 3-0 kazanırken, 51. dakikada sarı kart gören milli futbolcu 63. dakikada yerini Renato Tapia'ya bıraktı.

Advocaat övgüyle bahsetmişti

Eskiden Fenerbahçe'yi çalıştıran ve şu anda Feyenoord'un teknik patronu durumunda bulunan Dick Advocaat, Milli futbolcu hakkında "Fenerbahçe'de çalışırken, Oğuzhan Özyakup karşı takımda oynadı, sinir bozucu bir oyuncu. Feyenoord'da da bunu yapmasını istedim. Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmak istiyor, normalde böyle bir oyuncuyu Feyenoord'da göremeyiz" sözlerini söylemişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER