BEŞİKTAŞ

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş'ın elinde patladı

Beşiktaş'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'u sezon başında 10 milyon euro karşılığında transfer etmek isteyen kulüpler, şimdi fiyatı yarıya indirdi.

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş'ın elinde patladı

İtalya Serie A'nın iki köklü kulübü Genoa ve Empoli, Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna katmak için Beşiktaş ile görüşmelere başlayacak. Ancak Beşiktaş, bir dönem dünya devlerine rekor fiyata satılması beklenen Özyakup için 5 milyon euroluk bir fiyat belirledi.

Fikret Orman'ın kemer sıkma politikasının ardından, ilk müjdeli haber İtalya’dan geldi. İtalyan basını Serie A kulüpleri Genoa ve Empoli’nin Siyah-Beyazlılar’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup’u renklerine bağlamak için harekete geçmeye hazırlandığını duyurdu.

Corriere dello Sport, iki kulübün de 26 yaşındaki 10 numara için sezon bitmeden Beşiktaş’ın kapısını çalacağını iddia etti.

Gazete, Empoli ve Genoa’nın daha önce Roma’nın da gündeminde olan Ozzi için ne kadar bonservis ücreti teklif edeceği konusunda bilgi vermezken, Başkan Fikret Orman’ın en az 5 milyon euro talep edeceği öğrenildi.

Roma 10 milyon euro teklif etmişti

Beşiktaş sezon başı Roma’nın 10 milyon euroluk teklifini geri çevirmişti. Yeni sezonda futbolculara 2 milyon euronun üzerinde maaş ödemeyi düşünmeyen Siyah-Beyazlı yönetim, mali sıkıntıları aşmak için Oğuzhan gibi maliyeti yüksek isimlere gelen teklifleri değerlendirme kararı almıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER