BEŞİKTAŞ

Niasse'den flaş Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması

Süper Lig'in ezeli rakipleri yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transferde önceliği forvet.. Bu doğrultuda çalışmalarına hız veren iki ezeli rakip, Oumar Niasse transferinde karşı karşıya geldi..

Niasse'den flaş Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek ve Cyle Larin'in Fenerbahçe'de ise Slimani ve Frey'in etkisiz performansları iki takımı da forvet arayışına itti.

NİASSE TRANSFERİNDE KARŞI KARŞIYA GELDİLER

İngiliz basınındaki haberlere göre, Niasse'nin Premier Lig'de kalma ihtimalinin düşük olduğu belirtildi. Cardiff'in de Niasse'yi kadroda tutmak istediği ancak oyuncunun ayrılma konusunda karar verdiği iddia edildi. Senegalli futbolcu da eski günlerine geri dönmek adına Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

İSTEDİĞİ TAKIMI AÇIKLADI

Bonservisi Everton'da olan yıldız futbolcu, Türkiye'de forma giymek istediği takımı açıkladı. Niasse, eski formunu yakalamak için Beşiktaş'a transfer olmak istiyor.  Kariyerine ülkesinin US Ouakam takımında başlayan Senegalli forvet, SK Brann, Akhisar Belediyespor, Lokomotiv Moskova, Everton, Hull City ve Cardiff City formalarını giydi. Bu sezon Premier Lig'de 14'ü Cardiff City ile olmak üzere 17 maça çıkan Niasse, gol ve asist katkısı üretemedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER