NBA'de dün gece neler yaşandı?
Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'ne (NBA) dün gece oynanan 7 karşılaşmayla devam edildi.
Blazers'da en skorer isim 24 sayı atan Lamarcus Aldrige oldu. Portland temsilcisinde Andre Miller 15, Wesley Matthews 13 sayıyla skora katkıda bulundu.
Hidayet'in 13 sayı, 5 ribaunt, 3 asistle oynadığı Magic'de ise en skorer isim 22 sayı atan Jason Richardson oldu. Orlando ekibinde Ryan Anderson da 13 sayı kaydetti.
-LOVE REKORA GİDİYOR-
Minnesota Timberwolves'da forma giyen Kevin Love, takımının Dallas Mavericks'e 108-105 yenildiği maçta üst üste 51. kez ''double-double'' yaparak bu alandaki rekoru egale etti.
Dallas karşısında 23 sayı, 17 ribauntla ''double-double'' yapan Love, perşembe günü sabaha karşı oynanacak Indiana Pacers maçında da sayı, ribaunt, asist, blok ya da top çalma istatistiklerinden 2'sinde çift haneli sayılara ulaşması halinde ''double-double'' yaparak bu alandaki rekoru eline geçirecek.
Love'dan önce Moses Malone, Houston Rockets'da 1978-1979 sezonunda üst üste 51 kez ''double-double'' yapmıştı.
Kevin Love, bu sezon 20,9 sayı, 15,7 ribaunt ortalamasıyla oynuyor.
Gecenin maçlarında şu sonuçlar alındı:
Orlando Magic - Portland Trail Blazers: 85-89
Charlotte Bobcats - Los Angeles Clippers: 87-92
New York Knicks - Utah Jazz: 131-109
Chicago Bulls - New Orleans Hornets: 85-77
Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks: 105-108
Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder: 107-101
Houston Rockets - Sacramento Kings: 123-101