GALATASARAY

Mustafa Cengiz'den taç pozisyonu ile ilgili flaş açıklama

Galatasaray'ın dün akşam Beşiktaş ile oynadığı maçta hakem Bülent Yıldırım'ın 44. dakikada verdiği taç kararı ile ilgili Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş bir açıklama geldi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Mustafa Cengiz'den taç pozisyonu ile ilgili flaş açıklama

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmesinin ardından  Işık Okulları Ödül Töreni'nde açıklama yaptı.

Mustafa Cengiz, hakem Bülent Yıldırım'ın verdiği taç kararı ile ilgili şöyle konuştu:

Hakemlerle ilgili görüşlerimiz vardı: Bu görüşlerimiz dile getirildiğinde 8 kulüp tepki göstermişti. Kendimiz için bir ayrıcalık istememiştik. öyle algılandı. Bir taç için konuşamam. Taçtan girerim ofsayttan çıkarım. Dün sahada kazanmayı isteyen bir takım vardı. 

En başta taraftarımıza teşekkür ederim. Yarattıkları ambiyans ve katılım için. Spor bir rahatlama bir deşarj unsuru. Ben bunun şarj, gerginlik haline getirilmesine karşıyım. Dün her iki takım için de hatalar olmuş olabilir, yanlışlar olabilir. Bunun tartışmasını kamuoyu yapıyor. Kendimiz için özel bir şey istemiyoruz. Camialar arasında gerginlik olmadan, birbirine saygı duyan bir lig istiyorum.

Ben şunu söyleyeyim son düdük çalınmadan hiçbir şey demem. İnşallah hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Eleştirenlere saygı duyarım. Önemli olan sporun barış, kardeşlik ve dostluk içinde geçmesi.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER