GALATASARAY

Mustafa Cengiz patladı! Aslan kükrerse düşmanları boğulur

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türkiye Futbol Federasyonu'na ateş püskürdü. Cengiz, "Aslan bir kükrerse düşmanları kendi seli içinde boğulur, gider. Kurulan tüm tuzaklara, sinsice yapılan tüm planlara rağmen şampiyonluk yürüyüşümüze devam edeceğiz." dedi.

Mustafa Cengiz patladı! Aslan kükrerse düşmanları boğulur

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu üyesi Öner Kılıç'ın eşi Hande Kılıç'ın cenaze töreninden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'a, yönetimimize ve hocamıza karşı kurulan tüm şer odaklarına karşı Galatasaray yine şampiyon olacaktır. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar. Hocamızın verdiği tepki tamamen demokratik, kimseyi hedef almayan bir tepkiydi. Kurulan tüm tuzaklara, sinsice yapılan tüm planlara rağmen şampiyonluk yürüyüşümüze devam edeceğiz. Federasyonun gerekli adımları atmasını şiddetle bekliyoruz.

"MAYISLAR BİZİMDİR"
Hakimler sadece Berlin'de yok. Ankara'da da var, İstanbul'da da var. Bir kez daha söylüyorum. Mayıslar bizimdir! Galatasaray'ın 5. yıldıza yürüyüşünü kimse engelleyemeyecek. Biz Galatasaray olarak duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Aslan bir kükrerse düşmanları kendi seli içerisinde boğulup gider. Bariyerleri parçalaya parçalaya yolumuza devam edeceğiz."

NE OLMUŞTU?
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Kayserispor karşılaşmasının ardından yaptığı "Geçen sezon Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor diye bir ortam vardı. Geçen sene organize, ancak amatör bir kötülük gözlemliyorum demiştim. Bu sene profesyonelce yapıyorlar. Sözlerine alınmışlar demek ki, artık profesyoneller. Bunu bu maç için söylemiyorum. Bunların tek ilacı vardır, Galatasaray olarak bir bütün şeklide durabilmek" açıklaması sebebiyle PFDK tarafından 4 maç men cezası ve yardımcı antrenör Ümit Davala'ya, rakip takım taraftarına hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maç men cezası verilmişti.

Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER