BEŞİKTAŞ

Mircea Lucescu Beşiktaş için İstanbul'a geldi

Sergen Yalçın'ın göreve başladığı Beşiktaş'ta Mircea Lucescu gelişmesi yaşanıyor. Rumen teknik adam İstanbul'a geldi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Mircea Lucescu Beşiktaş için İstanbul'a geldi

Siyah-beyazlı yönetimin Bükreş’e gidip görüşmeler yaptığı Mircea Lucescu İstanbul'a geldi. 

Sergen Yalçın'a destek olacak tecrübeli bir ismi takıma kazandırmak isteyen Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi son olarak A Milli Takım'ı çalıştıran deneyimli ismi ikna etti. Rumen futbol adamı, yöneticilerle tekrar bir araya gelecek. 

Lucescu'nun danışmanlık yapacağı öğrenilirken yaş ortalaması artan kadronun yeniden yapılanma sürecinde aktif rol oynayacağı ifade ediliyor. Lucescu, EURO 2020 biletini alan A Milli Takım'ın iskeletinin oluşmasında rol oynadı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Mircea Lucescu ile anlaşma sağlanması halinde futbol takımına danışmanlık yapacağını söyledi. 

Sergen Yalçın'a övgü dolu sözler

Lucescu, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a gelişiyle ilgili Fanatik'e açıklama yaptı. Lucescu "Sergen’i Beşiktaş’ın başında görmek beni inanılmaz mutlu etti. Bir kere bu kulübün sembol isimlerinden biri. O forma için uzun yıllar ter dökmüş biri. Zaten hak ettiği bir görevdi. Sergen oyuncuyken çok zeki biriydi. Onunla Beşiktaş ve Galatasaray’da çok güzel işler yaptık. Şimdi bakıyorum, bir teknik direktör olarak da çok iyi donanımlara sahip. Bir kere Sergen, futbolun içinde ne var ne yok hepsini çok çok iyi bilir. Bu büyük bir avantajdır. Bizim işimizin en önemli noktası futbolcuyla iletişim kurmaktır. Sergen, oyuncusuna nasıl yaklaşacağını bilen bir futbol adamı. Kesinlikle başarılı olacaktır." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER