MİLLİ TAKIM

Milliler 2'de 2 yaptı Fransızları korku sardı

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri'ne 2'de 2 yaparak başlarken Fransız basını, ay-yıldızlı ekibin kendileri için büyük bir tehdit olduğunu yazdı.

Milliler 2'de 2 yaptı Fransızları korku sardı - Sayfa 1

Euro 2020 Elemelerine Arnavutluk ve Moldova galibiyetleriyle başlayarak puanını 6'ya çıkaran A Millî Futbol Takımı’mızın performansı dış basında da geniş yer buldu. Özellikle millî takımımızla aynı grupta yer alan Fransız basını, Şenol Güneş’in öğrencilerinin performansına dikkat çekti.

Milliler 2'de 2 yaptı Fransızları korku sardı - Sayfa 2

‘Eyvah Türkler geliyor’
L'Équipe gazetesi, grup liderliği için en büyük rakiplerinin Türkiye olduğuna dikkat çekerken "Eyvah Türkler geliyor. Grup liderliği için işimiz kolay olmayacak" dedi.

Milliler 2'de 2 yaptı Fransızları korku sardı - Sayfa 3

‘Deschamps’tan Türkiye uyarısı’
Le Télégramme ise ‘Türkiye hafife alınmaz. Haziran'da bizi zor bir maç bekliyor.' ifadelerine yer verdi. Deschamps’tan Türkiye uyarısı’ başlığı ile verdiği haberde, Haziran ayındaki maçın kendileri için oldukça çok zor geçeceğini belirtti.

Milliler 2'de 2 yaptı Fransızları korku sardı - Sayfa 4

Büyük bir tehdit
H Grubu’nda Fransa dışında Türkiye’nin de ikide iki yaptığını hatırlatan Paris Normandie gazetesi de ay yıldızlı ekibin kendileri için büyük bir tehdit hâline geldiğini ifade etti.