MİLLİ TAKIM

Milli Takım'ın primi tartışma yarattı

CNN Türk'te yayınlanan programıda Deniz Zeyrek ve Hakan Çelik, Milli Takım'ın alacağı 10 milyon TL'lik primi eleştirdi.

Milli Takım'ın primi tartışma yarattı

CNN Türk'ün sabah kuşağı ekonomi programı Parametre'de A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na direkt gitmeyi elde etmesi masaya yatırıldı.

TERİM'E 500 BİN EURO PRİM

6 yıl aranın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan ay-yıldızlılar, dev bir primin de sahibi oldu. Elemeler boyunca oynanan 10 karşılaşmada çeşitli sürelerle forma giyen 29 oyuncu toplamda 10 milyon TL'lik primin sahibi oldu. Millileri 6 yıl aranın ardından tekrar Avrupa Şampiyonası'na götüren teknik direktör Fatih Terim'in ise 500 bin euro prim alacağı öğrenildi. 

Hürriyet Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek ve Posta Ankara temsilcisi Hakan Çelik, yaptıkları yorumlarda Fatih Terim ve öğrencilerinin alacağı primi eleştirdi.

HAKAN ÇELİK: ALLAH DİĞER ÇALIŞANLARA DA GÖSTERSİN

"Önemli bir başarı elde ettiler, kendilerine teşekkür ederiz. Türkiye'nin böyle bir morale ihtiyacı vardı" diyen Hakan Çelik, "Türkiye'de başarıları maddi ve manevi karşılık bulan yegane faaliyet alanı futbolculuk. Allah, diğer çalışanlara da benzer ödüllendirmeleri gösterin diyelim." dedi.

DENİZ ZEYREK: BU ÇOCUKLARIN ZATEN GÖREVİ, NEDEN PRİM VERİLİYOR Kİ?

Deniz Zeyrek ise, ''İnsanlar Türkiye'de yapmaları gereken şeyi yapınca neden ödüllendiriliyorlar. Bu çocukların zaten görevi maçlara çıkıp kazanmak. Türkiye'yi bir üst tura taşımak. Bizim programın reytingi iki katına çıksın bize prim verilsin gibi bir şey bu. Ben onların yerinde olsam şehit yakınlarına, Mehmetçik yakınlarına, Soma'da hayatını kaybeden ailelerin çocuklarına veririm." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
TREND HABERLER