MİLLİ TAKIM

Milli Takım Portekiz'e gitti

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık için 21 Mayıs'tan bu yana Avusturya'nın Leogang bölgesinde bulunan A Milli Futbol Takımı, Portekiz'e gitmek üzere bölgeden ayrıldı..

Milli Takım Portekiz'e gitti
Konakladıkları otelden 80 kilometre mesafedeki Salzburg hava alanına hareket eden A Milli Takım kafilesi buradan uçakla Portekiz'in başkenti Lizbon'a hareket edecek. Kafilede Teknik direktör Abdulah Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray ve Komite Üyesi Prof. Dr. Fethi Heper ile 23 futbolcu yer alıyor.

Avusturya'daki çalışmasını bugün sabah saatlerinde Steinberg Stadında yaptığı bir saatlik çalışma ile tamamlayan Ay-yıldızlı ekip, 2 Haziran'da Portekiz ile hazırlık maçı oynayacak.

A Milliler Dünya Kupası elemeleri hazırlık programı kapsamında, daha sonra Almanya'nın İngolstadt kentine geçerek ve son hazırlık maçını 5 Haziran'da Ukrayna ile oynadıktan sonra Türkiye'ye dönecek.

Bu arada Salzburg Red Bull Arena'da dün akşam oynanan Bulgaristan maçında sol dizinin ön çapraz bağı kopan İsmail Köybaşı da Türkiye'de ameliyat olmak üzere kamp bölgesinden ayrıldı.A Millilerin konakladıkları Der Krallenhof Otelinden koltuk değneğiyle çıkan İsmail'in takım arkadaşlarıyla vedalaşırken koltuk değneğini bırakıp rahat hareket ettiği gözlendi.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Bulgaristan maçı sonrası basına yaptığı açıklamada İsmail'in sakatlığının ciddi olduğunu ifade ederek, 3-4 ay sahalardan uzak kalacağını belirtmişti.

Ay-yıldızlı ekip Portekiz ve Ukrayna ile oynayacağı hazırlık maçlarının ardından 6 Haziran'da Türkiye'ye dönecek.

A Milli Futbol Takımı Avusturya Futbol Federasyonu'nun (ÖFB) davetini kabul ederek 15 Ağustos'ta Viyana'da Avusturya ile hazırlık maçı oynayacak.

A Millilerin 5 Haziran'da Almanya'nın İngolstad kentinde Ukrayna ile yapacağı hazırlık maçına 30 bin kadar seyirci geleceği yolunda alınan istihbarat üzerine, Türkiye'nin Münih Başkonsolosluğu Alman güvenlik birimlerinden gerekli güvenlik önlemlerini almasını talep etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER