FUTBOL

Michal Pazdan gazeteciyi son anda böyle kurtardı!

Polonyalı futbolcu Michal Pazdan, röportaj esnasında az kalsın gazetecinin üzerine devrilecek olan ışığı böyle engelledi. Pazdan'ın hareketi, 'Tam bir stoper!' dedirtti.

Polonya'da bir gazeteci, Polonya Milli Takımı ve Legia Warszawa takımında oynayan Michal Pazdan ile şiddetli rüzgara aldırış etmeden açık havada röportaj yapıyordu.

TAM BİR STOPER: Çekim için kurulan ışık rüzgara dayanamadı ve kadının üstüne doğru devrildi. Ancak Pazdan buna izin vermedi. Pazdan'ın bu hamlesi "Tam bir stoper" dedirtti.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER