BASKETBOL

Michael Jordan darphane gibi

Forbes dergisine göre efsane basketbolcu, kariyerinde kazandığı 1.7 milyar dolarla spor dünyasında da adını bir numaraya yazdırdı... 

Michael Jordan darphane gibi

Majesteleri, 15 yıllık NBA kariyerinde sadece 93 milyon $ kazanmasına rağmen sponsorluk anlaşmaları ile servetine servet kattı.

MJ'nin ardından ikinci sırada 1.65 milyar $ ile Tiger Woods geliyor. Listede en fazla kazanan 10 ismin 8 tanesini ABD'li sporcular oluşturuyor.

NBA takımlarından Chicago Bulls'un efsane oyuncusu Michael Jordan 1.7 milyar dolarlık geliriyle tüm zamanların en fazla kazanan sporcusu oldu. Forbes dergisinin araştırmasına göre; basketbol kariyeri ve sponsor anlaşmaları sayesinde 1.7 milyar dolar kazanç sağlayan Jordan, spor dünyasının en fazla gelir elde eden isimleri arasında ilk sırada yer aldı. Altı şampiyonluk yaşadığı NBA'deki 15 yıllık kariyerinde 93 milyon dolar kazanan ABD'li efsane basketbolcu, kalan gelirinin tamamını sponsor anlaşmalarından elde etti.

Eskişehirspor'da mutlu son! Para krizi aşıldı

Kariyerinde 14 büyük turnuva şampiyonluğu bulunan ABD'li golfçü Tiger Woods, 1.65 milyar dolar geliriyle ikinci sıraya yerleşti. Bu yıl hayatını kaybeden ABD'li golfçü Arnold Palmer, 1.35 milyar dolarlıkkazancıyla üçüncü sırada kendine yer buldu. En fazla kazanan 10 ismin 8'ini ABD'lilerin oluşturduğu listede kadın sporcunun yer almaması dikkat çekti.

Galatasaray'da flaş ayrılık

DOKUNDUĞU ALTIN OLUYOR

Michael Jordan'ın sözleşmesi olduğu ayakkabı firması, efsaneye Malezya'daki fabrikasında çalışan bütün işçilerine 1 yılda ödediği maaşlardan fazla para veriyor.

1 MİLYON DOLARI REDDETMİŞTİ

Michael Jordan'ın kariyerindeki en önemli hikayelerden biri Ürdün Hava Yolları ile ilgili olandır. MJ, Ürdün Hava Yolları'nın sadece 1 saatlik gösteri maçı için kendisine önerdiği 1 milyon $'ı düşünmeden reddetmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER