SÜPER LİG

MHK'da deprem! Yusuf Namoğlu istifa kararı aldı

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu istifa kararı aldı. Namoğlu, "Türk futboluna daha iyi hizmet etmek adına böyle bir karar aldık. Dürüstçe görev yaptık. Resmen istifamı yarın vereceğim." dedi.

MHK'da deprem! Yusuf Namoğlu istifa kararı aldı

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, görevinden istifa etme kararı aldı. Bu sezon Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takım, Video Yardımcı Hakem sistemine rağmen puan kaybı yaşamıştı.

Sezon başından beri eleştiri yağmuruna tutulan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu gelen tepkilere daha fazla dayanamayarak istifa kararı aldı.

"DÜRÜSTÇE GÖREV YAPTIK"

TRT Spor'a konuşan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, "Türk futboluna daha iyi hizmet etmek adına böyle bir karar aldık. Bu hafta oynanacak maçların atamalarını da yaptıktan sonra arkadaşlarımızla istifa edeceğiz. Dürüstçe görev yaptık. Resmen istifamı verdikten sonra açıklamalar yapacağım.Ayrılacağımı ilan ettim. Resmen istifamı yarın vereceğim." dedi.

SEMİH ÖZSOY "GİDECEK" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, NTV'de yaptığı açıklamada, "MHK Başkanı zaten gidecek ama Yusuf Namoğlu'nun gitmesi bizi kesmez. Yerine getirmeye çalıştıkları insanı da ısıtmaya başlamışlar." demişti.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER