SÜPER LİG

MHK ve Disiplin Kurulu değiştirilecek

Türkiye Futbol Federasyonu, son haftalarda çok fazla eleştirilen kurullarla ilgili değişim kararı aldı.

MHK ve Disiplin Kurulu değiştirilecek

Türk futbolunun en büyük sorunu haline gelen Merkez Hakem Komitesi ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu için son gözüktü.

Özellikle ligin son haftalarında yaşanan olaylar bugüne kadar kurullara destek olan federasyonun da sabrını taşırırken, ligin devre arasında operasyon işaretleri gelmeye başladı. Yönetim, öncelikle Yusuf Namoğlu ve ekibinin yanı sıra son yıllarda skandal kararlara imza atan Disiplin Kurulu'nu değiştirmeyi planlıyor.

DEVRE ARASI OPERASYON GÜNDEMDE

HaberTürk'ün haberine göre; Federasyonun yol haritası net olarak belli değil. Ancak Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören dahil üyelerin büyük bir çoğunluğu Yusuf Namoğlu ve ekibi ile bu sezon yola devam etmenin büyük bir hata olduğunu düşünüyor.

MHK ve Disiplin Kurulu

Federasyon yetkilileri bu kurullar yüzünden kendilerinin büyük zarar gördüğünü ve artık buna bir son vermenin zamanının geldiği konusunda ortak görüşe vardılar. Özellikle Şenol Güneş'e verilen 1 maçlık cezanın bardağı taşıran son damla olduğu belirtiliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu operasyonu devre arasında başlatmayı planlıyor. Ancak beklenmeyen durumlar gerçekleşirse bu operasyon sezon sonuna sarkabilir.

yıldırım demirören

Yani federasyon bu MHK ve bu Disiplin Kurulu ile gelecekte çalışmayı hiçbir şekilde düşünmüyor. Öte yandan TFF yönetimi, bu hafta Riva'da bu konuları masaya yatıracak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER