FENERBAHÇE

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu açıkladı! Hakemler...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında bordo-mavili bir taraftarın sahaya girerek çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırması MHK'yı protesto kararı almaya itti..

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu açıkladı! Hakemler...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında bordo-mavili bir taraftarın sahaya girerek çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırması Türkiye'nin gündemine oturdu.

Yaşanan olayı protesto etmek için maçlara geç çıkmayı planlayan ve bu doğrultuda Kulüpler Birliği'nden de "Maçlara 2 dakika geç çıkabilirsiniz" önerisi alan Merkez Hakem Kurulu kararını verdi.

Yaşanan olayların ardından açıklama yapan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, hakemlerin bugün PTT 1.Lig ve Süper Lig'de oynanacak iki maça da 5'er dakika geç çıkacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de maçlar 2 dakika geç başlayacak!
Trabzonspor'dan flaş açıklama! Başka kişilerin kartlarıyla...


Sporx'in haberine göre; Müftüoğlu, "Yaşananlar gerçekten büyük bir üzüntü verdi. Kurulumuz ile birlikte değerlendirme yapmak için Çarşamba günü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geleceğiz ve nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz. Şu anda Volkan Bayarslan'ın sağlık durumu iyi, maç yönetebilecek durumda, kişinin serbest kalması mahkemenin kararı ama biz 6222'nin gereği olarak suç duyurusunda bulunduk" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER