DÜNYADAN FUTBOL

Messi'den yok artık dedirten iddia!

Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'nı kazanmaları halinde uzun yıllar unutulmayacak bir yürüyüş gerçekleştirecek.

Messi'den yok artık dedirten iddia!

Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, Arjantin ile 2018 Dünya Kupası’nı kazanmaları halinde Rosario’dan San Nicolas’a (70 km) yürüyeceğine söz verdi…

Arjantin’de bir televizyon programına katılan Arjantinli Lionel Messi’ye muhabir, ‘Dünya Kupası’nı kazanırsanız, San Nicolas’tan Rosario’ya kadar yürümeyi kabul ediyor musun?’ diye sordu.

Bu soru karşısında oldukça şaşıran Messi teklifi kabul etti ve Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda zafere ulaşmaları halinde 70 kilometrelik o yolu yürüyeceğine söz verdi. Dünya Kupası’nı kazanmak istediğimiz tek şey diyen Messi, ”Eğer bunu başarırsak Arjantin halkı ile birlikte Rosario’dan San Nicolas’a yürüyeceğim” dedi.

Bu açıklamanın ardından sosyal medyada Messi için ‘Forrest Gump’ benzetmesi yapıldı. Dünyaca ünlü aktör Tom Hanks’in unutulmaz filminde, yürüme bozukluğu olan bir çocuğun hayat hikayesi anlatılıyordu.

Honda'dan harika slalom golü

Yorumlar
TREND HABERLER