DİĞER HABERLER

Messi corona virüs sebebiyle sakalından vazgeçti

Spor dünyasını da olumsuz yönde etkileyen corona virüsten korunmak için dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi de önlemlerini almaya devam ediyor. Messi'nin corona virüsten korunmak için sakallarından vazgeçtiği öğrenildi.

Messi corona virüs sebebiyle sakalından vazgeçti

Corona virüse karşı tüm dünya önlem almaya ve bu virüsün yayılmasını önlemek için mücadele ediyor. Arjantinli futbolcu Lionel Messi de önlem alanlar arasında yer alıyor.

COVID 19'a karşı maske takmayı güçleştirdiği için sakallarından vazgeçen Lionel Messi, bu virüsü önlemek amacıyla bunu yaptığını ifade etti.

Basında yer alan haberlerde sakal bırakan kişilerin için ciddi bir koronavirüs riski taşıdığını iddia etti. Virüsün sakallara yapışma olasılığının daha fazla olduğunu belirten İspanyol basını, sakal bırakan insanların, yüzlerine daha sık dokunma eğilimi gösterdiğini açıkladı.

Ayrıca Messi'nin sakal kesmesiyle ilgili olarak Antonella, "Messi'nin sakalları, koruyucu maske takmayı zorlaştırıyor. Birçok sağlık çalışanı, sakallarını kesti. Messi de onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu hareketi yaptı." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER