DİĞER HABERLER

Merve Terim'den Prens Charles tepkisi! 'Böyle korona mı olur?'

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in koronavirüs tedavisinin sona erip taburcu olmasından sonra sosyal medyada 'Pinokyo Terim' hashtagiyle yapılan paylaşımlara Merve Terim'den tepki geldi. Merve Terim, 70 yaşındaki korona tedavisinde taburcu olan Prens Charles'e dikkat çekerek 'böyle korona mı olur?' şeklinde paylaşım yaptı.

Merve Terim'den Prens Charles tepkisi! 'Böyle korona mı olur?'

Koronavirüs sebebiyle hastanede tedavi gören Fatih Terim taburcu oldu. Ancak sosyal medyada bu durum büyük tepkilere sebep oldu.

Süper Lig'in geç ertelemesine tepki gösteren futbolseverler Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra TFF Başkanı Nihat Özdemir'e daha sert tepki göstermişlerdi.

Ancak Fatih Terim'in tedavisinin sona erdiği haberi sosyal medyada olay oldu. Taburcu olan Fatih Terim'e 'Pinokyo Terim' diye tepki yağdı. Paylaşım yapanlar koronavirüse Terim'in yakalanmadığını, ligi ertelemek için oyun olduğunu ifade etti.

Merve Terim'den Prens Charles göndermesi

Fatih Terim'in kızı Merve Terim de o paylaşımları yapanlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

70 yaşındaki Prens Charles de koronavirüs sebebiyle tedavi görüyordu. Prens Charles de koronavirüsü yendi ve taburcu oldu. Merve Terim de bu haberi kendi hesabından paylaştı. Ve babası hakkında yapılan paylaşımlara göndermede bulundu. İşte o paylaşım;

Yorumlar