BASKETBOL

Mersin Fener'i gözüne kestirdi

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak Mersin Büyükşehir Belediyesi, hazırlıklarını sürdürdü.

Mersin Fener'i gözüne kestirdi

Basketbolda 17. Bayanlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak Mersin Büyükşehir Belediyesi, hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, Edip Buran Spor Salonu'ndaki antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, gerek takım gerekse şehir olarak kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Kupayı Mersin'e getirebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Yıldızoğlu, şöyle konuştu:

''Bunun için de özel bir çaba ve fedakarlık gerekiyor. Bütün oyuncularımın bunu yapacağına inanıyorum. Fenerbahçe'nin bize göre üstün olan taraflarının farkındayız. Yıllarca aynı ekiple oynuyorlar. Ancak bizde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Türkiye'de oynamış başarılı sporcuları ve iyi insanları seçme gayretinde olduk. Çok arzuladığımız kupayı hak edecek basketbolu oynayacağımızı umuyorum.''

Fenerbahçe ile 21 Ekim Çarşamba günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda karşılaşacaklarını hatırlatan Yıldızoğlu, ''Gerek Mersin'de, gerekse Ankara'da yaşayan tüm Mersinliler'i yanımızda görmek istiyoruz'' dedi.

Oyunculardan Şaziye İvegin ise takım olarak geçen yıl yakaladıkları başarıyı bu yıl da sürdürmek istediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesini geçen yıl alınan başarının devamını olarak niteleyen İvegin, şunları kaydetti:

''İyi mücadele edip iyi basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Sonuçta sezonun ilk maçı. Belki hatalar olacak ama en az hata yapan kupayı kazanacaktır.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER