KAYSERİSPOR

Mehmet Topuz'a kapılar kapandı

7'si kiralık 15 futbolcunun sözleşmesinin bittiği Kayserispor'da Başkan Recep Mamur, eski yıldızı için kararını verdi.

Mehmet Topuz'a kapılar kapandı

Teknik Direktör Hakan Kutlu ile kafa kafaya vererek yeni sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Kayserispor, eski yıldızı Mehmet Topuz için kapıları kapattı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve yeniden Kayserispor'a döneceği gündemde olan Mehmet Topuz için transfer kararı çıkmadı.

"Gündemimizde yok"

Başkan Mamur, geçmişte Kayserispor'da başarılı bir dönem geçiren ve sarı kırmızılı kulübe oldukça önemli bir ekonomik girdiği sağlayan Mehmet Topuz için teknik direktör Hakan Kutlu ile görüşerek ortak bir karara vardı.

Messi piyasa değeriyle en pahalı futbolcu

Kayseritempo.org sitesinde yayınlanan habere göre; Başkan Mamur, son yıllarda istenilen düzeyde performans sergileyemeyen ve Fenerbahçe'de az forma şansı bulan Mehmet Topuz'u transfer etmeye sıcak bakmıyor. Hem yüksek bir transfer ücreti bekleyen hem de yaşı ilerleyen Mehmet Topuz'un Kayserispor'a yararlı olacağı kanaatine varmayan Başkan Mamur, "Mehmet Topuz, Kayserispor'da yetişmiş ve yıldızlaşmış bir futbolcu. Ancak transfer gündemimizde Mehmet Topuz yok" dedi.

3 maç oynadı

10 Milyon Avro bonservis bedelle Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topuz, 7 sezonda 10,5 Milyon Avro maaş aldı. Mehmet Topuz, bu dönemde 216 maça çıktı ve 13 gol attı.

Orta saha futbolcusu, geride kalan sezon Fenerbahçe forması ile sadece 3 maça çıkarken toplam 32 dakika sahada kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER