BASKETBOL

Mehmet Okur Jersey'e yetmedi

Mehmet Okur'un takımı New Jersey Nets, milli basketbolcumuzun 15 sayı ile oynadığı karşılaşmada Chris Paul ve Mo Williams'dan yoksun Los Angeles Clippers'a 101-91 mağlup oldu.

Mehmet Okur Jersey'e yetmedi
Milli basketbolcumuz Mehmet Okur'un formasını giydiği New Jersey Nets, deplasmanda Los Angeles Clippers ile karşılaştı.

Staples Center'daki karşılaşmada Chris Paul ve Mo Williams'dan yoksun olarak mücadele eden Los Angeles Clippers, New Jersey Nets'i 101-91 mağlup etti ve üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Clippers, bu galibiyetle 10. maçında 7. galibiyetini alırken; Nets 14. maçında 11. yenilgisini aldı.

Nets'de ilk 5 çıkan ve 25 dakika 45 saniye sahada kalan Mehmet Okur, 3/6 üçlük ve 6/11 şut yüzdesi ile oynadı ve karşılaşmayı 15 sayı ve 3 ribound ile tamamladı. Atlanta Hawks maçından sonra ikinci kez 15 sayı ile oynayan Okur, bu sezonki rekorunu egale etti.

Clippers'da all star forvet Blake Griffin 23 sayı, 14 ribound ve üç asistle oynarken; Chauncey Billups ve Caron Butler karşılaşmayı 20'şer sayı ile tamamladı. Foye 13 sayı ve 10 asistle Paul'un yokluğunu aratmazken, DeAndre Jordan 12 sayı ve 9 ribound ile mücadele etti.

Lokavt süresince Beşiktaş forması giyen Deron Williams'ın 14 sayı ve 6 asist ile oynadığı maçta, Brooks 19 sayı, 8 ribound, Humpries de 14 sayı ve 7 ribound ile mücadeleyi tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER