SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Fabri yorumu!

Mehmet Demirkol, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş'ın 2-1 kaybettiği Lyon karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Fabri yorumu!

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş'ın 2-1 kaybettiği Lyon karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"Fabri'yi affedemeyeceğim"

Tarihi bir hakem. Bir deplasman takımı bundan iyisini mümkün değil bulamaz. Kusursuz ötesiydi yani. Böyle hakem bulmuşken, her şeyiyle çok yazık oldu. Fabri'yi affedemeyeceğim. Ancak finalde penaltı kurtarırsa... Saat geç oldu, kafa mı gitti acaba? Hoca ikinci yarıya Mitrovic ile neden başladı?

"Tolga yapsa, Türkiye'ye dönemezdi"

Bu kadroyu sezon başında bana verseler, hiçbir şey olmaz derdim Ömer ileri, Cenk sola geçer. Beşiktaş şansı duran toplardan buldu. Oğuzhan'ın yanından Atiba'yı aldığında mevzu çalışmıyor. Aboubakar'ın olmaması deniliyor ama yok zaten. Mitrovic, Rizespor maçında bile orta saha oynamaz. Ama bir bildiği vardır. Bugün de Fabri'yi biliyordu. Kiev maçında ağladı ama şimdi ağlasın. Şunu Tolga yapsa, Türkiye'ye dönemezdi.

Lyon – Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER