FENERBAHÇE

Mehmet Demirkol faturayı Ertuğrul'a kesti

Monaco Fenerbahçe maçını yorumlayan Mehmet Demirkol, kaleci Ertuğrul ve Fernandao'yu yerden yere vurdu..

Mehmet Demirkol faturayı Ertuğrul'a kesti

Yorumcu Mehmet Demirkol Fenerbahçe'nin Monaco karşısında 2-0 geride kapattığı ilk yarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fanatik Gazetesi'ndeki köşesinde yazan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin elenmesinin en büyük nedeninin kaleci Ertuğrul Taşkıran olduğunu iddia etti.

İŞTE MEHMET DEMİRKOL'UN AÇIKLAMALARI:

"Fenerbahçe, her ne kadar üretmekte zorluk yaşasa da, bu golleri yemeyebilirdi. Hücumda bu kadar ilerleme sağlayamadan savunmada bu kadar açık vermek, geçen seneki planın da çok gerisine düşmek demek. İkinci yarının başındaki oyun, bütün bu savunma zaafları olmasa, Fenerbahçe’ye turu getirebilirdi. Bu kadarı bile bu Monaco’ya yeterdi. 2-1’den sonra hakemin 2 net penaltıyı vermeyişi, Fenerbahçe’nin 2 senedir yaşadığı hakem bahtsızlığının son örnekleri oldu. Ve maalesef sonu acı bir final olarak karşımıza çıktı." dedi.

"SORUN 3'LÜ YA DA 4'LÜ SAVUNMA DEĞİL. VOLKAN OLSA..."

Sporda günün gazete manşetleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın yeni sisteminden yola çıkan Demirkol, "Sarı-Lacivertliler’in sorunu savunmanın 3’lü ya da 4’lü olması değil, kağıt üzerdeki güçlü ekibin yaptığı acemice hatalar... Ancak buna rağmen kalede sağlıklı bir Volkan olsa, iki maçta yenilen 4 golün en az 2’si gol olmayabilirdi." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER