FENERBAHÇE

Max Kruse koronavirüse yakalandı mı? Açıklama geldi

Fenerbahçe'de forma giyen Max Kruse kendisinin koronavirüse yakalandığı yönündeki iddialara yönelik bir açıklama yaptı. Max Kruse koronavirüse yakalanmadığını ve hakkında çıkan haberlere inanılmaması gerektiğini söyledi.

Max Kruse koronavirüse yakalandı mı? Açıklama geldi

Spor dünyasını da olumsuz yönde etkileyen koronavirüs vakaları ülkemizde her geçen gün artmaktadır. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Rüştü Reçber gibi daha birçok isim bu hastalıkla mücadele etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü de bir açıklama yaptı. Açıklamada sarı lacivertli kulüpte bir futbolcunun ve kulüp çalışanının koronavirüse yakalandığını belirtti.

Sarı lacivertli kulübün bu açıklamasından sonra ortaya bir iddia atıldı. 32 yaşındaki Alman asıllı oyuncu Max Kruse'nin koronavirüs olduğu ifade edildi. 

Max Kruse de kendisi hakkında çıkan bu haberlere yönelik bir açıklama yaptı. Kruse "Hastanede olduğumu yazanlar var, evdeyim ve iyi hissediyorum. Bunları dinlemeyin. Evde kalmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Yorumlar