FENERBAHÇE

Luis Nani'nin parası Skrtel'e gitti

Portekizli oyuncuyu 8.5 milyon euroya Valencia’ya satan Fenerbahçe buradan gelen parayla iki hafta önce prensipte anlaşma sağladığı Slovak oyuncunun bonservisini aldı. Skrtel’in transferi açıklandı.

Luis Nani'nin parası Skrtel'e gitti

Fenerbahçe savunma hattını sol bek takviyesi dışında tamamladı. Van der Wiel ve Neustadter transferlerinin ardından Martin Skrtel transferi de tamamlandı.

Sarı-lacivertli kulüp bu konuda borsaya resmi açıklamada bulunurken, Slovak futbolcunun transferini bizzat Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici Ali Yıldırım bitirdi.
 
İngiltere’ye giderek Liverpool ile sıkı bir pazarlığa tutuşan ikili sonunda Fenerbahçe’nin istediği şartlarda anlaşmayı sağladı. Sarı-lacivertli ekiple üç yıllık sözleşme imzalayacak olan Skrtel’in transferi aslında iki hafta önce prensipte bitmişti. Ancak UEFA ile yapılan malianlaşma gereği bu transferi tamamlamak için kulübün bonservis geliri elde etmesi gerekiyordu.

Nani’nin Valencia’ya 8,5 milyon euro karşılığında transfer olmasının ardından buradan gelen para ile Skrtel’in bonservisi alındı. Birkaç gün içinde İstanbul’da olması beklenen Skrtel için 5 milyon euro ödeneceği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER