BAŞAKŞEHİR

Ludogorets Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti

Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'daki kritik maçta Ludogorets'i deplasmanda 2-1 yendi. İlk galibiyetini alan temsilcimiz, gruptan çıkma şansını son haftaya taşıdı.

Ludogorets Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yer alan Medipol Başakşehir, deplasmanda grubun lideri Ludogorets'i 2-1 mağlup ederek gruptan çıkma şansını son maça taşıdı.

Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Edin Visca ve Kerim Frei kaydetti
Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Ludogorets'i 2-1 yendi ve Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısını Başakşehir 20. dakikada Visca ve 27. dakikada Kerim Frei'ın attığı gollerle 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Ludogorets'in maçtaki tek golünü Marcelinho kaydetti.

Bu sonuçla Başakşehir puanını 5'ye yükseltti ve tur şansını son maça taşıdı. Ludogorets ise 8 puanla gurubun ilk sırasında yer aldı.

Ludogorets Başakşehir maçı fotoğraları

LUDOGORETS: 1 - 2 :BAŞAKŞEHİR

Maç Sonu: Hakem Miroslav Zelinka maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Medipol Başakşehir 2-1'lik skor ile Ludogorets Razgrad'ı yeniyor ve hanesine 3 puanı yazdırıyor. Bu sonuçla temsilcimiz Medipol Başakşehir 5 puana yükseliyor ve gruptaki ilk galibiyetini almış oluyor.

90+4. dakika: Temsilcimiz Medipol Başakşehir üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Edin Visca çıkıyor ve yerini Manuel Da Costa'ya bırakıyor. Mert Günok zaman geçirmeye yönelik hareketleri sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Virgil Misidjan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Anicet hava topunda Eljero Elia'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

90+2. dakika: Sol kanattan ceza sahası içine giren Eljero Elia kaleye sol ayağıyla sert bir şut çekiyor ancak ön direkte Renan Santos bu topu tokatlıyor. Tokatladığı topu kademede Anicet uzaklaştırmak istiyor ancak bu top Marcio Mossoro'ya geliyor. Altıpasın sağ çaprazında Marcio Mossoro kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Renan Santos kornere tokatlıyor.

90. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Eljero Elia bu duran topu paslaşarak kullanıyor. Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Edin Visca bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

87. dakika: Temsilcimiz Medipol Başakşehir ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Mevlüt Erdinç çıkıyor ve yerini Eljero Elia'ya bırakıyor.

86. dakika: Korner çizgisine yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Wanderson Farias ceza sahası dışına ortasını yapıyor. Ceza sahası yayı içinde topa hareketlenen Claudiu Keseru gelişine şutunu çekiyor. Bu topu kaleci Mert Günok tek hamlede kontrol ediyor.

84. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Natanael Batista ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte Virgil Misidjan topu indiriyor. İndirilen topu kontrol eden Cicinho topu düzeltip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularımızdan geri dönüyor.

82. dakika: Ludogorets Razgrad ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Jacek Goralski çıkıyor ve yerini Gustavo Campanharo'ya bırakıyor.

80. dakika: Alexandu Epureanu'nun tedavisi yapılıyor ve maç kaldığı yerden devam ediyor.

78. dakika: Sağ kanatta topla buluşan Edin Visca ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen üzerinde topa hareketlenen Marcio Mossoro gelişine vuruşunu yapıyor ancak bu topu Renan Santos tokatlıyor. Uzaklaştırılmaya çalışılan top kısa düşüyor. Bu topu takip eden Marcio Mossoro tekrar vuruşunu yapıyor ancak bu topu Renan Santos kornere tokatlıyor. Alexandu Epureanu hava topu mücadelesinde yerde kalıyor ve sakatlığı sebebiyle oyun duruyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen İrfan Can Kahveci ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

77. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Virgil Misidjan bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

75. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Virgil Misidjan bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

73. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Wanderson Farias ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu kontrol eden Igor Plastun gelişine şutunu çekiyor ancak kalecimiz Mert Günok yatarak bu topu kornere tokatlıyor.

71. daikika: Ceza sahası dışında Wanderson Farias'ın pasıyla buluşan Jacek Goralski kaleye şutunu çekiyor. Bu top yerden gidiyor. Arka direkte topa hareketlenen Anicet son anda dokunuyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

69. dakika: Orta alandan atılan pasla buluşan Wanderson Farias topla birlikte ceza sahamızın içine kadar geliyor. Topu sağına çekip kaleye yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top yan ağlarımızda kalıyor.

67. dakika: Temsilcimiz Medipol Başakşehir ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Stefano Napoleoni çıkıyor ve yerini Marcio Mossoro'ya bırakıyor.

66. dakika: Stefano Napoleoni'nin pasıyla topla buluşan Edin Visca ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Renan Santos'un kontrolünde kalıyor.

65. dakika: GOL Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Virgil Misidjan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Marcelinho kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. Ludogorets Razgrad, Marcelinho'nun golü ile skoru 1-2 yapıyor ve farkı 1'e düşürüyor.

63. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Wanderson Farias bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

59. dakika: Kısa pasla topla buluşan İrfan Can Kahveci kaleyi cepheden gören noktadan kaleye yerden bir vuruş yapıyor. Bu topu kaleci Renan Santos iki hamlede kontrol ediyor.

58. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Edin Visca ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak Joseph Attamah'dan seken topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden topu uzaklaştırıyor.

57. dakika: Junior Caiçara'nın pasıyla topla buluşan Stefano Napoleoni ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu top savunma oyuncularına çarpıp kornere gidiyor.

56. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Virgil Misidjan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunmadaki Junior Caiçara tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

52. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Virgil Misidjan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu kademedeki savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

49. dakika: Stefano Napoleoni'nin ceza sahası yayı önünden verdiği topla buluşan Kerim Frei ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu top farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

47. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Wanderson Farias ceza sahası içindeki takım arkadaşı Claudiu Keseru'ya pasını gönderiyor. Pasını gönderir göndermez altıpas önüne koşuyor. Claudiu Keseru altıpas önüne hareketlenen Wanderson Farias'a pasını gönderiyor. Wanderson Farias topa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

46. dakika: Ludogorets Razgrad ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Jody Lukoki çıkıyor ve yerini Claudiu Keseru'ya bırakıyor. Hakem Miroslav Zelinka ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Medipol Başakşehir ikinci yarıya başlayan taraf oluyor.

Devre Arası: Hakem Miroslav Zelinka ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Medipol Başakşehir 2-0'lık skor üstünlüğü ile soyunma odasına giden taraf oluyor.

44. dakika: Marcelinho, Mevlüt Erdinç'e yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

43. dakika: Marcelinho'nun kısa pasıyla topla buluşan Anicet ceza sahası dışı sağ çaprazdan kalemize sert bir vuruş yapıyor ancak bu topu Mert Günok tokatlayarak kornere gönderiyor.

39. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Cicinho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu Junior Caiçara tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

37. dakika: Sağ kanatta topla ilerleyen Cicinho ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu altıpas önünde savunma oyuncularımız uzaklaştırıyor. Uzaklaştırılan topla buluşan Marcelinho ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu çekiyor. Bu top kalemizin hemen yanından dışarı çıkıyor.

33. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Alparslan Erdem ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kademedeki savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

26. dakika: GOL Medipol Başakşehir, Kerim Frei'ın attığı golle skoru 2-0'a taşıyor.  Penaltı noktasının hemen gerisinde sağ ayağı ile sert bir şut çekiyor. Top Igor Plastun'a da çarpıp kaleciyi yanıltıyor ve ağlarla buluşuyor. Temsilcimiz Medipol Başakşehir, Kerim Frei'ın attığı golle skoru 2-0'a taşıyor.

25. dakika: Sol kanatta topla ilerleyen Natanael Batista ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

22. dakika: Orta alandan atılan pasa hareketlenen Virgil Misidjan sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

20. dakika: GOL Medipol Başakşehir, Edin Visca'nın golüyle 1-0 öne geçiyor. Sol kanatta topla buluşan Kerim Frei ceza sahası içine girip ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Edin Visca gelişine altıpas dışından şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Temsilcimiz Medipol Başakşehir, Edin Visca'nın golüyle 1-0 öne geçiyor.

19. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Wanderson Farias ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Cosmin Moti vuruşunu yapıyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. Bu pozisyon ofsayt gerekçesiyle GOL değeri kazanmıyor.

14. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Virgil Misidjan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu altıpas içinde savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden topu uzaklaştırıyor.

12. dakika: Sol kanatta topla ilerleyen Kerim Frei ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen önünde topa hareketlenen Mevlüt Erdinç kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top Renan Santos'un kontrolünde kalıyor.

10. dakika: Orta alandan atılan pasa hareketlenen Jody Lukoki orta saha yayı önünde ofsaytta kalıyor.

9. dakika: Stefano Napoleoni'nin kısa pasıyla topla buluşan Mevlüt Erdinç kaleyi cepheden gören noktadan uzaklardan şutunu çekmek istiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

8. dakika: Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Jody Lukoki ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor. Sağ kanatta topla ilerleyen Virgil Misidjan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Mert Günok'un kontrolünde kalıyor.

5. dakika: Maçın bu bölümünde her iki takımın oyuncuları orta alanda karşılıklı top kayıpları yaşıyor.

2. dakika: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan İrfan Can Kahveci ceza sahası içine giriyor. Korner çizgisine yakın bölgeden kaleye vuruşunu yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor ve diğer kanatta tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

1. dakika: Hakem Miroslav Zelinka maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Ludogorets Razgrad maça başlayan taraf oluyor.

İŞTE 11'LER

Başakşehir: Mert, Caiçara, Attamah, Epureanu, Alparslan, Gökhan, İrfan Can, Kerim, Visca, Napoleoni, Mevlüt

Ludogorets: Renan, Cicinho, Plastun, Moti, Natanael, Abel, Goralski, Marcelinho, Wanderson, Lukoki, Misidjan.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER