MİLLİ TAKIM

Lucescu'yu göndermek için 17 milyon lira ödenecek

Mayıs 2019'a kadar Lucescu ile yola devam edecek olan TFF, seçimin ardından 17 milyon liralık tazminatını ödeyerek Rumen teknik adamla yollarını ayıracak.

Lucescu'yu göndermek için 17 milyon lira ödenecek

UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya'ya kaybeden Türkiye'nin grubunu lider olarak bitirme şansı kalmadı. A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu eleştiri oklarını üzerine çekerken, Rumen teknik adamın şu an için görevden alınması söz konusu değil ancak seçimden sonra büyük ihtimalle yollar ayrılacak.

Sabah'ın haberine göre; Mircea Lucescu 17 Kasım'daki İsveç maçında kenarda olacak ve ilerleyen periyotta hazırlık sınavlarında tarihi yenilgiler almadığı sürece sezonu tamamlayacak.

Lucescu büyük hayal kırıklığı yarattı

TAZMİNATI 17 MİLYON TL...TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Mayıs 2019'daki federasyon seçimine kadar bekleyecek. Yeni seçilecek federasyon yönetimi, tazminatı 2.5 milyon euro (yaklaşık 17 milyon TL) olan Lucescu'nun geleceğine karar verecek.

HEDEF YERLİ HOCA...Milli Takım'ı gençleştiren ancak sonuçları değiştiremeyen Lucescu ile Mayıs ayında yolların ayrılması kuvvetli ihtimal. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 73 yaşındaki çalıştırıcıyı gönderirse 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri için yerli bir teknik adamla anlaşacak.

Yorumlar
TREND HABERLER