MİLLİ TAKIM

Lucescu'dan ayrılık sonrası iddialı sözler

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından görevine son verilen Lucescu, kovulmadığını ve karşılıklı anlaşarak ayrıldıklarını ifade etti. Rumen hoca başarılı olduğunu da belirtti.

Lucescu'dan ayrılık sonrası iddialı sözler

TFF, deneyimli teknik adam Lucescu'yla yollarını ayırdı. Dün görevine son verilen Lucescu, federasyonla anlaşarak ayrıldıklarını belirterek, "Yaş ortalamasını 29'dan 23'e indirdim. Başarılı sonuçlar aldım" şeklinde konuştu.

"KOVULMADIM, BAŞARILI OLDUM"

Yeni bir takım kurduğunu ifade eden Lucescu, "Size söylemek isterim ki ben kovulmadım, ya da kovulmak istemedim. Çok açık bir anlaşma yaptık ve ayrıldım. Genç bir takım yaptım. Şimdi yeni bir turnuva başlıyor ve benim de yaza kadar sözleşmem vardı. Benim açımdan ve profesyonel noktadan bakarsak, bir şampiyonaya başlamak ve sonra bir teknik direktörün yazdan sonra devam etmesi doğru bir yaklaşım olmazdı. Federasyon Başkanı ile konuştum ve bu şartlarda, eğer sözleşmem uzatılmazsa, ayrılmam daha doğru olur dedim" dedi.

Başarılı olduğunu aktaran Rumen hoca, "Yaş ortalaması 29 olan bir milli takım aldım, şimdi 23. Güzel sonuçlar aldık. Hırvatistan, İsveç, İrlanda ve İran'ı yendik. Çok sayıda beraberlik aldık ama unutmayın ki bu çok genç bir takım. Bütün yabancılar Türkiye liginde oynayabiliyor. Pazar günü Galatasaray maçındaydım, 11 yabancıyla sahaya çıktılar, biri bile milli takım oyuncusu değildi. Aynı durum bütün İstanbul takımları için geçerli." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER