BASKETBOL

Los Angeles Lakers ve Detroit Pistons maçında taraftara 100 bin dolar ödül

Los Angeles Lakers ve Detroit Piston arasında oynanan maçta NBA tarihinde eşine ender rastlanan bir olay oldu. Bir taraftar sahanın ortasından attığı şutla topu potanın içinden geçirerek tam 100 bin dolar ödül aldı.

Los Angeles Lakers ve Detroit Pistons maçında taraftara 100 bin dolar ödül

NBA tarihinde eşine ender rastlanan bir olay yaşandı. Los Angeles Lakers ile Detroit Piston arasında oynanan maçta bir taraftar saha ortasından attığı şutu potadan geçirerek tam 100 dolar ödülün sahibi oldu.

LA Lakers'ın Detroit Piston'u konuk ettiği maçta devre arasında düzenlenen etkinlikte 40 yaşındaki taraftar Dean Tran attığı basket sonrası “Böyle bir başarıda nasıl davranacağınıza karar vermek zordur. Ancak o an LeBron James’in bana baktığını ve bu şekilde hareket ettiğini gördüm. Ben de aynısını yaptım. Büyük bir LeBron James taraftarıyım. Bu nedenle bu anı hayatım boyunca unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Dean Tran attığı basket sonrası sevincini de LeBron James’e bakarak geliştiğini ifade etti.

Los Angeles Lakers Tarihçe

National Basketball Association (NBA)'ın takımları arasında yer alan Kaliforniya takımıdır. 2004 - 2005 sezonu itibari ile NBA'nın en çok kazanan takımı unvanını almıştır. 2.621 maç kazanmıştır. Bu rakamla %61,9 orana sahip olmuştur. Ayrıca en çok final oynayan takımdır.

Detroit Pistons Tarihçe

1941 yılında Detroit şehrini temsilen ortaya çıkan takımdır. Detroit Pistons, Doğu Konferansı Merkez Grubu temsilcisi görevini üstlenmiştir. Daha önceki kulüp adı 1941 - 1957 yılları arasında Fort Wanye (Zollner) Pistons'tır. 1948 yılında NBL'den NBA'ya geçmiştir.

NBA'daki başarısı ise 1989 - 1990 - 2004 yıllarında olmak üzere 3 kez NBA şampiyonluğu yaşamış takımdır.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER