GALATASARAY

Levent Nazifoğlu'ndan flaş Lucescu yorumu

Galatasaray eski yöneticisi Levent Nazifoğlu, Abdurrahim Albayrak'ın Lucescu'ya 'Galatasaray'a gelme' dediğini açıkladı.

Levent Nazifoğlu'ndan flaş Lucescu yorumu

Galatasaray'ın geçen sezon transferin başındaki isim olan Levent Nazifoğlu, Derin Futbol'da açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Lucescu serüveniyle ilgili konuşan Nazifoğlu, Lucescu'nun Galatasaray'a gelmesini Abdurrahim Albayrak'ın engellediğini söyledi.

'LUCESCU'YA TELEFON ETTİLER'

Lucescu'nun hiçbir zaman 'tamam' demediğini ifade eden Nazifoğlu 'Lucescu'ya buradan Abdurrahim Albayrak dahil olmak üzere bir çok isim 'Galatasaray'a gelme' diye telefon ettiler.' diye konuştu.

'BU GALATASARAY'A İHANETTİR'

Böyle bir telefonun gerçek olmasının ihanet olduğunu söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı 'Eğer bu gerçekse Abdurrahim Albayrak Galatasaray'a ihanet etmiştir. Lucescu gibi bir futbol dehasına Galatasaray'a gel dediyse, Galatasaray'a ihanet etmiştir, bu hainliktir. Bu hainlikte cezasız kalmaz.' dedi.

Galatasaray'ın eski yöneticisinden bomba Erdoğan iddiası

İşte Levent Nazifoğlu'nun tüm açıklamaları:

'Seyirci her zaman haklıdır, diyorlar. Seyirci haklı değildir. Östersund maçından sonrada tepki vardı. Fatih İşbiçer'in iddialarını ona soracaksın. (Ahmet Çakar'a) Hissiyatım yolsuzluk var gibi... Geçmişe baktığım zaman akla zarar olaylar var. Tersten gelelim, 1.5 milyar dolar borç hata ile olmaz. Net hatırlamıyorum. Geçen Ağustos ayında Dursun Özbek'ten teklif geldi.

KİBARCA HAYIR DEDİM

Florya'nın başına geçmem için Mustafa hocayla da görüşmem oldu. Mustafa hoca Florya'da düzenin bozulduğunu söyledi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gerisinde kalmış bir takım vardı, borç vardı. Başkana çok isterim ama bu durumda olmak istemem dedim. Kibarca hayır dedim'

İLK ÖDEME 7 AY SONRA YAPILDI

'Dursun Özbek, Alp Yalman'ı aradı. 'Levent buraya girmemiz lazım' dedi. Kendisiyle görüştüm. Galatasaray'ın bütün her şeyine temlik konulmuştu. Mehmet Özbek geldi, ben yine yan çizdim. İkinci buluşmamızda Dursun Özbek de geldi. 'Riva'yı satmazsak, Galatasaray borç batağında kalacak' dedi. Bana, 'Bütün yükü sana yükleyeceğim ve Riva'ya satacağız' dedi. Ben de Dursun Özbek'e 'Bunları yapacağından emin misin?' dedim. 'Evet' dedi. Böyle bir şeyle başladı. Malum yazarlarla kavgayı ben yaparım dedim. Tek şartım vardı. 2 ayda bir ödemeler yapsılsın. İlk ödeme 7 ay sonra yapıldı'

BAŞKANIN HATASIDIR

'Daha sonra Mehmet Özbek diye bir figür çıktı. Devamlı bana, 'Riekerink'i gönderilim' diyordu. Şu anda Mehmet Özbek'i sevmiyorum. Riekerink'in motivasyonunu bozduk. Ben demeç verdim, 'Rierink'in arkasındayız' diye. Diğer gün Riekerink'i yolladık. Başkanın hatasıdır, isteyerek ya da istemeyerek yaşanan olayların bütününde başkanın hatası var. Alper Yalman, 'Antalya maçı dönüşü protesto olacak' dedi. Cenk Ergün de 'Açalım arabaya girsin taraftarlar' dedi.

Ben de, 'benim oyuncularıma kimse toz konduramaz' dedim. Otobüse bindim, küfürler edildi. Alper orada herkesi tutuyor. Olaylar büyüdü, biz otobüsle beraber kaçtık. Çocukların morali bozuldu. 3-2 maçı kazandık, herkes sevindi, o arkadaş sevinmedi. Uçağa bindik. Cengiz ağabey ve Nasuhi ağabeye 'bu adam olmaz' dedim. Başkana da söylerler diye düşündüm. Biz burda Gençlerbirliği'ni yendik. Bu süreçte oyuncular bana sordu. Başkana bu adam olmaz dedim. Başkan da ben bu adamı yollayamam dedi. Ben de olmaz dedim. Olmazsa olmaz dedi. Ben de istifa ettim. Sonra beni aradı. Senden ricam Riva satılana kadar konuşma dedi.

MEHMET ÖZBEK BAŞKANI ETKİLİYOR

'Cenk Ergün çok sevdiğim arkadaşımdır. Ona toz kondurmam. Şimdi Cenk zaten zor durumda. Cenk'e herkes saldırıyor. Cenk, Mehmet Özbek'e danışmadan hiçbir transferi yapmamıştır. Mehmet Özbek, Dursun Özbek'i etkiliyor. Ortaklar, Dursun Özbek'in verdiği paranın %50'si Mehmet Özbek'in. Grosskreutz transferinde fiyatta pazarlık yapılıyor, son anda anlaşılıyor. Tam kaydederken internet kopuyor. Orada bir şeyler oldu.

Riekerink'e itirazlarımıza rağmen Mehmet Özbek 'kovulursa alt yapıya döner' maddesi koydurdu. €600.000 de öyle ödenecek. 2.5 milyon Euro bonservis ödenen Gomis'e 2.5 milyon Euro da imza parası verildi'

5 SENE SONRA GALATASARAY OLMAYACAK

'Olcan Adın ve Riekerink'e toplam 4.9 milyon Euro tazminat ödenecek. Galatasaray'ın 100 milyon Euro harcaması var. Galatasaray'ın 1.5 milyar TL borcu var. Galatasaray böyle devam ederse 5 sene sonra bir Galatasaray olmayacak. Son kurşunumuzu da attık. Bugün programa çıkma diyen çok oldu.

Riva ve Florya'dan Galatasaray'ın kasasına 850-900 milyon TL girecek. 5 sene daha götürür bu para Galatasaray'ı. Başka Galatasaray olmayacak 5 yıl sonra. Fatih Terim'i yönetim kurulunda başkan da dahil kimse istemedi. Fatih Terim, Milli Takımı bırakınca hemen Lucescu'ya gidildi. Lucescu'ya Abdurrahim Albayrak, 'Galatasaray'a sakın gelme' dedi. TFF adına Ali Dürüst gitti.'

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER