KONYASPOR

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'dan Süper Kupa açıklaması

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş ile oynanan Türkcell Süper Kupa karşılaşmasında yaşanan olayları değerlendirdi.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'dan Süper Kupa açıklaması

Süper Kupa maçında yaşanan olayların tekerrür etmemesi temennisinde bulunan ve sağduyu çağrısı yapan Atiker Konyaspor Başkan Ahmet Şan önemli açıklamalarda bulundu.  

İşte Ahmet Şan'ın o sözleri;

“Ben her şeyden önce sağduyu çağrısı yapıyorum ve başta sayın Fikret Orman olmak üzere Beşiktaş camiası ile bundan sonra da dostluğumuz devam edeceğini beyan ediyorum” dedi.

Bakanlar ve valilerin katılımı ile canlı yayında bir toplantı gerçekleştirildiğini belirten Şan, “Güvenlik kurulları bundan sonra alacağı tedbirleri karar altına aldılar. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yeşil-beyazlı kulübün İttifak Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Olaylı Turkcell Süper Kupa maçı sonrası Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, maçta yaşanan olaylar konusunda bir ceza beklemedikleri ve verilmesi halinde dünyayı ayağa kaldıracakları yönündeki açıklaması hatırlatılarak Konyaspor’a ceza verilmesi durumunda nasıl bir tavır takınacakları sorulan Başkan Şan yaşanan olayları değerlendirdi.

“DOSTLUKLARIN DEVAM ETMESİ GEREKİR”

Kupa maçında yaşanan olayları hiçbir zaman tasvip etmediklerini ve bundan sonra da tasvip etmeyeceklerini dile getiren Başkan Şan, “Sayın Fikret Orman ile camiadan olan bir hukukumuz, dostluğumuz var. Gerek maç öncesinde gerekse maç sonrasında yaşananlar hiçbir zaman bizim camiamızı etkilememesi gerekir. Dostluklar bakidir ve dostlukların devam etmesi gerekir. Çünkü aynı ülkede yaşıyoruz., aynı ligde müsabakalara çıkıyoruz. Yarın biz İstanbul’a gideceğiz, Beşiktaş Konya’ya gelecek. Bizim sadece ve sadece dostlukları öne çıkarmamız lazım. Zaten cezayı hak eden kişilere ceza verilmesi noktasında kulübümüz işlemleri başlatmıştır. Hem Konya’nın hem de olaylara başka kim karıştıysa bu suç işleyenlerle ilgili gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Şuanda olay zaten yargıdadır” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Süper Kupa değerlendirmesi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER