DİĞER HABERLER

Kızları ateş püskürdü! 'Allah belanızı versin...'

Corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Fatih Terim'in kızları sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Buse Terim 'Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum' şeklinde ifadeler kullanırken Merve Terim ise 'Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!' ifadelerini kullandı.

Kızları ateş püskürdü! 'Allah belanızı versin...'

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımla ailesi ve hayranlarını üzdü. 

COVID-19 testi yani corona virüs yaptıran ve testin sonucunun pozitif çıktığını belirten Fatih Terim "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.." şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Fatih Terim'in kızları Merve Terim ve Buse Terim de babalarının yakalandığı bu virüsten sonra isyan dolu paylaşımlar yaptı.

Buse Terim yaptığı açıklamada "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz." şeklinde ifadeler kullandı.

Merve Terim ise sert sözlerle tepkisini ifade etti. Merve Terim "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!" şeklinde adeta isyan etti. 

TREND HABERLER
Yorumlar 7 yorum
TREND HABERLER