BASKETBOL

Kevin Durant'ın sahte hesabı ortaya çıktı

Golden State Warriors formasıyla kariyerinin ilk NBA şampiyonluğuna ulaşan Kevin Durant bu kez parke dışı bir konuyla gündemde.

Kevin Durant'ın sahte hesabı ortaya çıktı

Kevin Durant, sosyal medyada sahte kullanıcı hesabı skandalıyla ABD manşetlerinde kendine yer buldu.

Kevin Durant'in sahte Twitter hesabı ortaya çıktı. Oklahoma City Thunder'i bırakıp Golden State Warriors'a gitmesinden sonra birçok basketbolseverden tepki alan Kevin Durant, sosyal medya eleştirilerine cevap verme yönetimini bulmuşa benziyor.

SAHTE TWİTTER HESABI ORTAYA ÇIKTI

28 yaşındaki süper yıldız, sosyal medya platformu Twitter'da Cole Cashwell isimli bir kullanıcıdan gelen, "Kararına saygı duyuyorum ama Oklahoma City Thunder'dan ayrılmak için şampiyonluk kazanmak dışında gerçek bir sebep söyleyebilir misin?" sorusuna, yanlışlıkla kendi hesabıyla cevap verdi.

Süper Lig Avrupa'nın en yaşlısı

Durant'in kurduğu cümlede, kendisinden "o" diye bahsetmesi oyuncunun foyasını meydana çıkardı.

Durant sahte hesabı yerine kendi hesabını kullanarak, "O, organizasyon ya da Billy Donovan için oynamayı sevmiyordu. Kadro da hiç iyi değildi, sadece o ve Russ vardı. O takımdan Russ'ı çıkardığını düşün. KD onlarla şampiyon olamazdı" mesajını yazınca, sosyal medya adeta sallandı.

Tweetler atıldığı gibi gündemin bir numaralı maddesi oldu. Bu tweetler Kevin Durant'in hesabından derhal silindi tabii ancak alınan ekran görüntüleri, tüm sosyal medyada manşetleri çaldı bile.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER