KAYSERİSPOR

Kayserispor'un Beşiktaş planı

Cumartesi günü sahasında son şampiyon Beşiktaş'ı konuk edecek olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Kayserispor'un Beşiktaş planı

Milli takım kapnıda bulunan futbolcuların da takıma katılmasıyla birlikte bugün tam kadro idman gerçekleştirecek sarı kırmızılılar, Cumartesi günkü maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Kutlu'nun planı

Sakatlığı bulunan kaleci Ahamada ve kırmızı kart cezalısı Samba Sow'dan yoksun bu maça çıkacak Kayserispor'da teknik direktör Hakan Kutlu, kafasındaki 11'i oluşturmaya başladı. Sağlam bir kadro ile siyah beyazlı takımın karşısına çıkmayı planlayan Hakan Kutlu, kalede Muammer'e geri dörtlüde Levent, Kana Biyik, Mabiala ve Anıl'a, orta alanda Alain Traore ile Samba'nın yerine Kubilay'a, ofans bloğunda ile Nakoulma, Deniz Türüç, Umut Bulut ve Welliton'a görev vermeyi düşünüyor.  

Arda Turan daire parasına saat aldı

Defans bloğunu sıkı tutun, orta alanda sert bir oyun oynanmasını isteyen Hakan Kutlu, Denizve Nakoulma'nın kanatlardan taşıyacağı toplar ve yapacakları ortalar ile Umut Bulut ve Welliton'u buluşturmak ve gole gitmeyi hedefliyor.

"Teslimiyet yok"

Hakan Kutlu'nun tek endişesi bireysel hatalar. Taktik idmanında oyuncularını sık sık uyararak bireysel hatalardan uzak durmalarını isteyen Hakan Kutlu, Beşiktaş maçının önemine vurgu yaparak "Hata istemiyorum. Güçlü bir rakibimiz var. Ancak bizim de gücümüz var. Kazanırsak sürpriz olmaz. Teslim olursak ve kaybedersek sürpriz olur. Dirayetli oynayıp, savaşmalıyız" diyerek oyuncularını motive ediyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER