KAYSERİSPOR

Kayserispor'un 8 haftalık hasreti

Spor Toto Süper Lig'de ilk 15 takım arasında yeralıp kümede kalmak isteyen Kayserispor, tam tamına 8 haftadır kazanamıyor.

Kayserispor'un 8 haftalık hasreti

Ligin ikinci yarısına sahasında oynadığı Osmanlıspor maçı ile giren ve bu maçı 1-0 kazanan Sarı Kırmızılılar, o günden beri 3 puana hasret.

Kayserispor, ligin 19.haftasından bu yana oynadığı 8 maçta 2 beraberlik 6 yenilgi alarak bu sezonki en kötü performansını sergiledi. Sahasında Gaziantepspor ile 2-2, Eskişehirspor ile de 0-0 berabere kalan Kayserispor, bu süreçte Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor, Başakşehirspor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarını mağlubiyetle noktalandırdı.

Sıkı takip var
Kayseritempo'nun haberine göre; Kayserispor, bu sezon ligde oynadığı 26 maçta 5 galibiyet 9 beraberlik 12 yenilgi neticesinde topladığı 24 puanla 15. sırada, küme düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor. Kayserispor'u 21'er puanla Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu takip ederken, puan tablosunun son sırasında ise 19 puanlı Eskişehirspor yeralıyor. Kayserispor, ligin 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER