KAYSERİSPOR

Kayserispor’u karıştıran transfer

Spor Toto Süper Lig’de kadrosunu güçlendirmek isteyen Kayserispor’da transfer görüşmesi olumsuz sonuçlandı

Kayserispor’u karıştıran transfer

Devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Younuss Mokhtar’ı Kayseri’de davet eden sarı kırmızılı takım yöneticileri, transfer görüşmelerini olumsuzlukla noktalandırdı.

Kayserispor’a imza atmak için menajeri ile birlikte Kayseri’ye gelen Fas asıllı Hollandalı futbolcu Moukhtar, 4 gün kaldıktan sonra şehirden anlaşma yapmadan ayrılmak isteyince Kayseri’de adeta kıyamet koptu.

Her fırsatta Kayserispor yönetiminden yeni bir istekte bulunan ve son olarak da kaldığı oteli apar topar terkederek havalimanının yolunu tutan Moukhtar ve menajeri, o anda İnegölspor ile Türkiye Kupası maçı oynadıktan sonra İstanbul üzerinden Kayseri’ye gelen kafile ile karşılaştı.

Kayseritempo'nun haberine göre; Kulüp yöneticisi Ahmet Yıldız ve Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas ile havaalanında görüşmelerine rağmen yine anlaşma zemini sağlanamadı. Moukhtar ve menajeri, Kayserispor ile anlaşmaya yanaşmayınca ortam gerildi.

Yönetici Ahmet Yıldız ve teknik direktör Tolunay Hakkı Kafkas, imza atmaya yanaşmayan futbolcu Moukhtar ile tartışmaya girdi. Kafkas, menajer ve oyuncunun üzerine yürüyerek sert tepki gösterdi. Havalimanı güvenlik güçleri, araya girerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Kayserispor Yöneticisi Ahmet Yıldız, "Kimse Kayserispor'u oyuncak göremez" diye tepki gösterdi. Fas asıllı Hollandalı futbolcu Mouktar, sonrasında İstanbul uçağına binerek Kayseri'den ayrıldı.

Kayserispor’da büyük skandal

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER