KAYSERİSPOR

Kayserispor'u bekleyen tehlike

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk 7 haftalık bölümünü 1 galibiyet 2 beraberlik 4 yenilgi ile geçerek 5 puanla kalan Kayserispor'u zorlu bir dönemeç bekliyor.

Kayserispor'u bekleyen tehlike

Ligde sadece Çaykur Rizespor'u yenen Fenerbahçe ve Galatasaray ile berabere kalan ve Akhisar, Bursaspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş'a mağlup olan Kayserispor, önümüzdeki süreçte oldukça stresli günlere girecek.

3 büyükler ile olan maçlarını geride bırakan Kayserispor, artık dengindeki takımlarla 3 puan mücadelesi verecek.

5 maç deplasmanda
Kayserispor için telafisi zor günler başlıyor. 16 hafta sürecek ligin ilk yarısında kalan 9 maçından 5'ini deplasmanda oynayacak olan Kayserispor, 4 maçta da sahasında 3 puan mücadelesi verecek. Kayserispor, bu hafta Gaziantepspor ile deplasmanda oynadıktan sonra sırasıyla Osmanlıspor, Alanyaspor, Konyaspor ve Adanaspor deplasmanlarına gidecek. Sarı Kırmızılılar, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Karabükspor ile de sahasında karşılaşacak.

G.Antep maçı Cuma günü
Kayseritempo'nun haberine göre; 25 Aralık 2016 tarihinde sona erecek ve 16 hafta sürecek ligin ilk yarısını için maksimum puan toplamayı hedefleyen Kayserispor, oldukça dikkatli olmak zorunda. Olası bir mağlubiyetler zinciri, sarı kırmızılı takımın ligin dibine demir atmasına neden olabilecek. Kayserispor, 9 haftalık zorlu maratonun ilk maçını bu Cuma günü Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER