KAYSERİSPOR

Kayserisporlu futbolcuya af çıktı

Spor Toto Süper Lig’in son 10 haftasını teknik direktör Hakan Kutlu ile geçirecek olan Kayserispor’da flaş bir gelişme yaşandı.

Kayserisporlu futbolcuya af çıktı

Dün akşam Başkan Recep Mamur ile 3 saate yakın bir görüşme yaparak Kayserispor’un başarısı için kolları sıvayan 44 yaşındaki teknik adam, ilk icraatını yaptı.

Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas’ın isteği ile transfer edilen, sonrasında da kendisine kulüp bulamadığı için tek başına antrenman yapan Yakubu Aiyegbeni’ye af çıktı. Hakan Kutlu, “Bu kritik dönemde herkese ihtiyacım var. Ben Yakubu’yu oynatırım. Tecrübeli ve takıma faydalı olacak birisi. Dışarıda bırakmak olmaz” dedi. Bunun üzerine Yakubu, artık takımla birlikte çalışmalara katılabilecek.

Kayseritempo'nun haberine göre; Yakubu Aiyegbeni, Sarı Kırmızılı forma altında 11 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası maçına çıktı. Siyahi futbolcu, ligde gol atma başarısı gösteremezken Türkiye Kupası’nda 3 gol atmıştı. Yakubu, son olarak Kayserispor’un sahasında 1-1 berabere kaldığı Galatasaray ile oynanan Süper Lig’in 17. haftasında forma giymişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER